in

TGCOM: Vizitaţi România, pe urmele lui Dracula!

Portalul de ştiri TGCOM îi invită pe italieni să viziteze România, “ţara adevăratului Dracula”. În cadrul rubricii “On the road”, turiştilor italieni li se prezintă un traseu turistic de 700 de km pentru a retrăi “mitul celui mai faimos vampir din lume”.

Turiştii interesaţi să descopere plaiurile natale ale personajului lui Bram Stoker sunt invitaţi să-şi înceapă sejurul la Bucureşti, unde pot vizita Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Muzeul Naţional sau Teatrul Operei. Odată terminat turul “micului Paris”, vizitatorii pot face o primă etapă la Târgovişte, “fostă capitală a Valahiei”- aici, în Turnul Chindiei, cei pasionaţi de legenda Contelui Dracula pot vizita o “expoziţie cu obiecte care au aparţinut Contelui” .

După Târgovişte, urmează Sighişoara, unde,” în 1431, s-a născut Dracula” şi unde se poate gusta un meniu special în restaurantul amenajat chiar în casa unde s-ar fi născut principele valah.

Călatoria poate continua până la Braşov, şi de acolo pănă la Bran, unde este obligatorie o vizită la Castelul cu acelaşi nume, care l-ar fi inspirat pe Bram Stoker în scrierea celebrului roman.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ramona Bădescu, decolteu de top la 40 de ani

Menajera româncă a familiei Scazzi o dă în judecată pe Sabrina Misseri pentru calomnie