in

Șoferul român care și-a exterminat familia în Italia vrea să-și îngroape morții în România

Emil Ciurar, bistrițeanul care, în 5 iunie, a provocat tragedia de pe autostrada A1 din Italia, între Arezzo și Monte San Savino, a cerut autorităților din Peninsulă să-i permită deplasarea în România, pentru a-și putea îngropa cei doi copii și părinții morți în accident, scrie Observator TV. 

Doi dintre copiii lui Emil Ciurar și părinții acestuia au murit pe loc în accidentul din Italia.

Înmormântarea celor patru va avea loc luni, 15 iunie, la Reteag, în Bistrița-Năsăud.

Cele patru sicrie au ajuns la Reteag, în Bistrița-Năsăud.

Potrivit Arezzo Notizie, data înmormântării celor patru a fost stabilită pentru luni, 15 iunie.

Românul de 30 de ani, aflat în arest la domiciliu la Napoli, în casa unor rude, i-a cerut judecătorului permisiunea de a putea veni în România, pentru a putea participa la înmormântarea fetiței lui de 8 luni, a băiețelului de 10 ani și a părinților.

„Am înaintat Curții din Arezzo cererea noastră, precizând că unchiul lui Emil poate acționa ca un garant pentru a-l însoți de la Napoli în România, asigurându-i întoarcerea în Italia după înmormântare”, a declarat Christian Vannucchi, avocatul românului.

Apărătorul italian a propus chiar ca Emil să fie însoțit de o escortă de poliție.

În timp ce se așteaptă răspunsul judecătorului, procurorul Roberto Rossi, cel care conduce ancheta, va depune un raport de expertiză cu privire la dinamica accidentului.

Reamintim că vineri, 5 iunie, un accident teribil s-a produs pe autostrada A1, în Italia, între Arezzo și Monte San Savino, după ce Emil Ciurar a adormit la volanul unui Volkswagen Sharan în care se aflau 8 persoane: șoferul, soția acestuia, cei patru copii ai cuplului și bunicii paterni ai acestora din urmă.

Doi dintre copiii lui Emil Ciurar – o fetiță de 8 luni și un băiețel de 10 ani -, precum și părinții acestuia, au murit pe loc după impactul mașinii cu un TIR.

Tânărul de 30 de ani a scăpat nevătămat, iar soţia lui și ceilalți doi copii ai familiei au fost transportaţi la spital în stare gravă.

Emil Ciurar este acuzat de omucidere rutieră multiplă și riscă până la 21 de ani de închisoare.

https://www.gazetaromaneasca.com/observator/actualitate/italia-detalii-teribile-de-la-accidentul-soldat-cu-4-morti-si-7-raniti-niciodata-nu-am-vazut-asa-ceva-video/

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Crește numărul deceselor de Covid în Italia, explicația oferită de autorități

a câștigat la loto a murit

Blestemul câștigului la loto. A murit bărbatul care a câștigat aproape cinci milioane de euro, anul trecut