in

Bat clopotele de nuntă! Gerard Butler şi Mădălina Ghenea s-au logodit

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au logodit în mare secret şi urmează să se căsătorească, fiind surprinşi de paparazzi de peste Ocean în timp ce îşi căutau verighetele

Conform revistei People, Mădălina şi Gerard s-au logodit în mare secret, însă nu sunt pregătiţi să facă anunţul public. Informaţia jurnaliştilor de peste Ocean este confirmată şi de faptul că Ghenea şi Butler au fost fotografiaţi, recent, colindând magazinele de bijuterii în timp ce-şi căutau verighete.

Mădălina Ghenea (25 de ani) şi actorul scoţian în vârstă de 43 de ani s-au cunoscut în primăvara anului trecut, la filmările pentru un spot publicitar, dar şi-au făcut publică relaţia abia spre sfârsitul anului când au fost văzuţi împreună la mai multe evenimente publice. “Femeia ideală ar trebui să fie dulce şi sexy, înaltă, brunetă, nebunatică. O tipă care să fie drăguţă, de încredere şi pe care să o pot respecta. O persoană căreia să îi pese de mine şi de ceea ce mă interesează”, spunea în urmă cu trei ani Gerard Butler, realizând recent, într-un interviu, că, de fapt, Mădălina este femeia pe care o descria atunci.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criză: mulţi români se întorc acasă

Un italian pe nume Dacius VIDEO