in

Româncă de 63 de ani, a vrut să-și pună capăt zilelor, s-a aruncat în apele râului Tibru

O româncă de 63 de ani, stabilită în Italia, a vrut să-și pună capăt zilelor duminică și s-a aruncat în apele râului Tibru, fiind salvată în ultima clipă de pompierii italieni care au salvat-o pe româncă intervenind cu o barcă pneumatică. Ea fusese dată dispărută de fiica ei. Medici spun că are șanse mari să se recupereze complet de pe urma teribilului incident.

Românca s-a aruncat în apă din zona Ponte Marconi, iar momentul a fost surprins de un trecător care a solicitat intervenția de urgență a forțelor de ordine. Conform Fan Page, pompierii au fost primii care au ajuns la fața locului și s-au aruncat în apele Tibrului cu o barcă pneumatică, în încercarea de a o salva pe româncă.

Femeia a fost adusă cu greu la mal și resuscitată de doctorii ajunși la fața locului, înainte de a fi transportată la spital. Românca a fost ținută sub observație pe parcursul nopții, iar informațiile de la fața locului arată că ea se va recupera complet după teribilul incident.

Românca fusese dată dispărută de fiica ei cu câteva ore înainte de a încerca să-și pună capăt zilelor, fiica ei fiind îngrijorată că femeia a dispărut de acasă și nu răspunde la telefon.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gest emoționant, un tânăr italian și-a cerut în căsătorie iubita, pe patul de spital, înainte ca ea să moară – VIDEO

S-au reluat zborurile cu Italia de pe aeroportul din Suceava, vor fi curse aeriene spre Roma, Milano și Bologna