in

Camera de Comerţ Naţională, colaborare cu Asociaţia Românilor din Italia

Preşedintele Camerei Naţionale, Mihail M. Vlasov, a primit pe 23 ianaurie delegaţia Asociaţiei Românilor din Italia (ARI), condusă de Preşedintele acesteia, Domnul Eugen Terteleac, la Palatul Camerei Naţionale, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Preşedintele Camerei Naţionale le-a urat bun-venit oaspeţilor, exprimându-şi bucuria există asociaţii ale diasporei româneştiîn speţă, în Italia – ce reprezintă interesele românilor plecaţi peste hotare. Domnul Terteleac a mulţumit gazdei pentru primirea călduroasă, prezentând pe scurt activitatea Asociaţiei Românilor din Italia.

"Domnia Sa a menţionat înfiinţarea Camerei de Comerţ România pentru Italia, cu scopul de reprezentare a intereselor antreprenorilor români din Peninsulă şi de a creşte nivelul volumului schimburilor bilaterale româno-italiene, solicitând sprijinul Camerei de Comerţ Naţionale în acest demers. Au fost discutate şi alte paliere ale colaborării dintre Camera Naţională şi Asociaţia Românilor din Italia, precum cooperarea în vederea organizării celei de-a doua ediţii a Târgului România – Italia, la începutul lunii martie a acestui an, la Roma".

La final, preşedintele Camerei Naţionale le-a urat succes oaspeţilor în demersurile pe care le vor întreprinde, asigurându-i pe aceştia de sprijinul Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul Cristian David s-a întâlnit cu românii din Civitavecchia / FOTO

România, criticată de Comisia Europeană: corupţia compromite aderarea la Schengen