in

Campania, româncă de 50 de ani, îngrijitoare la o bătrână, arestată pentru furtul a 13.000 de euro din contul pensionarei

O româncă de 50 de ani, care lucra ca badantă pentru o bătrână din Ariano Irpino, regiunea Campania, Italia, a ajuns în arest după ce vârstnica a remarcat că din contul ei s-au făcut nevăzuți 13.000 de euro.

Carabinierii din stația locală din Ariano Irpino au fost sesizați pentru un presupus furt și utilizarea necuvenită a cardurilor de credit. Femeia, în vârstă de peste 90 de ani, a apelat la Carabinieri după ce a constatat că din contul ei bancar lipsesc aproximativ 13.000 de euro.

Cum femeia nu avea pe altcineva aproape, a decis să ceară ajutorul unei badante, care să o ajute la treburile zilnice. Bătrâna a avut încredere deplină în românca de 50 de ani alături de care locuia acum. Numai că, verificând extrasul bancar, și-a dat seama că lipsesc aproximativ 13 mii de euro, după o serie de diverse retrageri de bani în numerar.

La finalul unei serii de investigații, carabinierii au identificat-o pe presupusa autoare a faptelor: ”badanta româncă”. Femeia i-ar fi sustras bătrânei cardul de credit, apoi l-a pus la loc, după ce a retras sume de bani. Având în vedere dovezile adunate, femeia a fost prezentată parchetului din Benevento, care urmează să stabilească dacă femeia se face vinovată și ce pedeapsă riscă să primească, potrivit ilfattovesuviano.it, citat de stiridiaspora.ro.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/de-la-1-iulie-prostitutia-este-permisa-din-nou-in-austria-unele-femei-au-deja-programari-cu-clientii/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O româncă și un italian vindeau ilegal mașini de lux, au prejudiciat statul italian cu peste 2 milioane de euro

Dezastru în Varese, cade o cornișă de 73 metri și ucide o femeie de 38 de ani și doi copii – VIDEO