in

Nepoata lui Santana renunţă la viaţa din Mexic pentru România

Cea mai neaşteptată apariţie la preselecţiile Eurovision România de anul acesta a fost Renee Santana, nepoata celebrului chitarist Carlos Santana. De câţiva ani, tânăra de 24 de ani ne vizitează ţara, de care s-a îndrăgostit, fiind pregătită să părăsească Mexicul.

Renne Santana a luat contact cu showbiz-ul românesc în urmă cu trei ani. "Am cunoscut-o printr-un prieten de la ambasada Mexicului în Madrid. Ne-am văzut în studio şi în momentul în care am auzit-o cântând… mi-a picat capul. Am făcut împreună piesa "Fly", care a devenit cunoscută în mai multe părţi ale lumii", a povestit, pentru cancan.ro, compozitorul Mihai Alexandru, cel care a descoperit-o pe Renee şi a decis să o impună pe scena muzicală românească.

Artista de origine mexicană s-a înscris în cursa pentru Eurovision dorind să reprezinte România şi în urma cu trei ani. A fost eliminată, însă, dupa ce s-a aflat că regulamentul nu permite participarea străinilor în cursa naţională.

S-a îndrăgostit de români şi de sarmale

Tot venind în România în ultimii ani, Renee s-a indrăgostit de ţara noastră. "Am cazat-o în Centrul Vechi, lângă studio, o zonă frumoasă. Nu avea cum să nu-i placă. Extraordinar de mult i-au plăcut sarmalele şi spune mereu că românii sunt oameni foarte frumoşi. A învăţat câte ceva şi în română. Nu cele mai elegante cuvinte, însă… La audiţiile Eurovisionului, juriul s-a prăpădit de râs când a auzit-o spunând Eşti Varză! sau Luar-ai foc!, a povestit amuzat compozitorul. De aceea, în cida vieţii frumoase din Mexico City, Renee ar fi dispusă să se mute oricând în România, dacă proiectul ei muzical evoluează bine. "Renee este adoptabilă! Mă întreabă mereu când să-şi dea demisia şi să vină aici. S-a interesat deja cât costă casele aici", a mai spus Mihai Alexandru.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii aleg să se trateze peste hotare

De ce am votat cu Pd şi cu Pierluigi Bersani?