in

Voia să fugă în România: prins pe aeroport la Catania, are de executat 4 ani de închisoare

Un român în vârstă de 48 de ani blocat de poliția de frontieră din Fontanarossa: trebuie să execute 4 ani de închisoare, anunță lasiciliaweb.it.

Poliția din Catania l-a arestat pe românul de 48 de ani, Ene Leu, beneficiar al unui mandat de executare pentru închisoare emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Ragusa, de executarea de pedepse concurente.

Poliția de frontieră de serviciu pe aeroportul din Catania l-a arestat în 27 iulie pe cetățeanul român care a trebuie să execută o pedeapsă cu închisoare pentru tâlhărie în complicitate, vătămare corporală și evadare din arest la domiciliu. Arestarea a fost efectuată în timpul verificării pasagerilor plecați în București (România) .

Leu spera să poată trece controalele fără probleme, însă agenții, bănuitori și de atitudinea sa, au reușit să-l identifice. Bărbatul de 48 de ani a fost dus la Penitenciarul Termini Imerese (Pa) unde va trebui să execute pedeapsa de 4 ani, 3 luni și 6 zile de închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Violator extrădat în România. Statul italian nu a vrut să îi mai plătească întreținerea în pușcărie

Virgil Musta

Medicul Virgil Musta avertizează: «Oamenii ar putea muri la domiciliu. Îmi este frică că vom ajunge în situația Italiei»