in

Sicilia, cuprins de remușcări, ucigașul unei românce s-a predat după 5 ani de la crimă, cadavrul femeii găsit într-un sac

Rămășițele Ruxandrei Vesco, o româncă de 30 de ani, au fost găsite într-un sac de plastic, ascuns după niște stânci, într-o zonă muntoasă din Sicilia, în apropiered e Palermo. În urmă cu cinci ani, cineva a semnalat dispariția femeii, dar nimeni nu a găsit vreo informație. Cel care a anunțat moartea femeii a fost chiar ucigașut, pe care l-au apucat remușcările pentru gestul făcut

Ruxadra Vesco

Italianul s-a prezentat la carabinieri și a mărturisit: ”Am remușcari de conștiință, în octombrie 2015 am ucis o femeie”. Un autodenunț care a dat drumul cercetărilor ieri seară la Palermo. Bărbatul, Damiano Torrente, în vârstă de 46 de ani, a indicat și locul: Monte Pellegrino. Declarațiile lui s-au dovedit a fi reale.

Ceea ce a rămas din trupul unei femei de naționalitate română a fost găsit într-un sac aruncat după niște stânci. Numele ei este Ruxandra Vesco, iar la momentul dispariției, acesta avea 30 de ani. În 2015 a fost depusă o plângere pentru dispariție. 

Pompierii și polițiștii au ajuns ieri la Monte Pellegrino. Torrente are precedente pentru o poveste legată de o altă femeie. El este căsătorit tot cu o româncă. Iar acum anchetatorii încearcă să reconstruiască contururile exacte ale poveștii. Bărbatul este în arest.

Torrente se întorsese în libertate, după ce a fost arestat pentru hărțuirea unei femei. De ceva timp a participat la slujbele parohiei din cartier, Acquasanta. El a mărturisit preotului ce s-a întâmplat. Iar preotul l-a sfătuit să meargă și să se predea. O versiune luată în considerare de carabinieri. 

Bărbatul, ieri după-amiază, s-a prezentat la stația Falde. Procurorul Ennio Petrigni și înlocuitorul Felice De Benedittis coordonează ancheta. Torrente este apărat de avocatul Alessandro Musso.

Cine era Ruxandra Vesco

Despre morți numai de bine, dar trebuie spus că Ruxandra Vesco a fost acuzată de mai multe înșelăciuni, pe cand era în viață. Pe numele ei erau numeroase denunțuri de înșelăciune și a fost și trimisă în judecată. A plecat din Alcamo, mai întâi la Palermo, apoi la Roma și Milano.

Iată ce scria un ziar local din Sicilia:

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/lege-intrata-in-vigoare-copiii-sub-14-ani-pot-avea-carti-de-identitate-simple-sau-electronice/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Dan Barna l-a „executat” pe liderul USR Diaspora: Emanuel Stoica a fost suspendat 12 luni

Ornavasso, a oprit camionul pe calea ferată și l-a lovit trenul, șofer român bun de plată, daune de 500.000 de euro