in

Ornavasso, a oprit camionul pe calea ferată și l-a lovit trenul, șofer român bun de plată, daune de 500.000 de euro

Daune de 500 mii de euro pentru accidentul feroviar de la Ornavasso.

În 9 iulie, la trecerea la nivel a zonei industriale din Ornavasso (în provincia Verbano-Cusio-Ossola), un camion blocat pe șine a fost lovit de un tren de marfă. Nu au existat victime, ci daune extinse. Și acum au fost calculate aceste daune.

Factura este de circa jumătate de milion de euro. Pentru repararea locomotivei elvețiene, aparținând SBB Cargo – o locomotivă care a funcționat doar cincisprezece zile și, prin urmare, practic  nouă – costul se ridică la aproximativ 200 de mii de euro.

Dar accidentul pe linia feroviară Domodossola-Novara a provocat, de asemenea, întreruperea liniei și alte avarii colaterale.

Conform reconstituirii carabinierilor, se pare că șoferul camionului, un român  care locuia în zona Novara, a decis pe 9 iulie să traverseze șinele cu lumina roșie și când semnalul acustic deja suna.

Acum este cercetat pentru pericolul unui dezastru feroviar. Lucrează pentru o companie italiană care încărcase mărfuri în Casale Corte Cerro și Ornavasso.

Din fericire, trenul, care circula cu viteză mică (între 70 și 80 de kilometri pe oră), nu a deraiat; conductorul trenului, care din cauza unei curbe nu a putut vedea camionul oprit pe linia ferată la timp, a activat sistemul de frânare când se afla acum la 200 de metri de trecerea la nivel. Prin urmare, el nu a putut evita impactul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sicilia, cuprins de remușcări, ucigașul unei românce s-a predat după 5 ani de la crimă, cadavrul femeii găsit într-un sac

El este italianul care a ucis-o pe româncă în urmă cu cinci ani în Sicilia. Femeia era o escroacă, dar omorul nu ar avea legătură cu activitatea ei