in

El este italianul care a ucis-o pe româncă în urmă cu cinci ani în Sicilia. Femeia era o escroacă, dar omorul nu ar avea legătură cu activitatea ei

El este bărbatul de 46 de ani care a mărturisit că a ucis o româncă în urmă cu 5 ani: Il Giornale di Sicilia i-a publicat fotografia.

Este un pescar din Palermo, Damiano Torrente, în arest încă de ieri, după ce s-a prezentat la carabinierii stației Falde pentru a mărturisi uciderea româncei de 30 de ani, Ruxandra Vesco, din motive pasionale.

Resturile fetei au fost găsite într-o râpă de pe Monte Pellegrino de pompieri, care au intervenit împreună cu carabinierii companiei din San Lorenzo și Ris.

Torrente, care are un antecedent pentru hărțuire și fusese eliberat în perioada Covid, ar fi ucis-o pe fată în 2015. De fapt, în acel an, a fost depusă o plângere de dispariție. Trupul femeii fusese introdus într-un sac și aruncat în râpă unde a fost găsit de pompieri.

Torrente s-a prezentat la carabinierii stației Falde și a spus că a ucis-o pe femeie în 2015. „M-am pocăit și vreau să mărturisesc crima”, a spus carabinierilor bărbatul care locuiește în cartierul Montepellegrino.

Așa că ieri a indicat locul unde a fost găsit sacul cu rămășițele femeii.

Pe Facebook a fost creată o pagină „Escroacă în Alcamo” în care victima este indicată ca escroacă în serie. Printre altele, administratorul paginii nu a avut nicio știre încă din 2015 despre femeia cu privire la care este pendinte procesul penal pentru că a semnat mai multe escrocherii în Italia.

Pe pagină se află și o fotografie cu Vesco și o imagine a cărții sale de identitate. O persoană susține că a suferit o înșelătorie de 20 de mii de euro. Deocamdată nu pare că omorul să fie legat de presupusa activitate de fraudă a victimei.

„A fost o alegere care s-a maturizat și a venit după o cale de conversie”, spune avocatul Alessandro Musso care îl asistă pe Damiano Torrente. „Este o poveste care a zguduit pe toată lumea. Există încă mai multe aspecte care trebuie clarificate și verificate – adaugă el – Clientul meu a fost eliberat din închisoare în martie. A fost acuzat de stalking. Apoi, o perioadă de arest la domiciliu și apropiere constantă cu credința l-a adus la decizia de a mărturisi crima ”.

O mărturisire dureroasă colectată într-un lung interogatoriu care s-a încheiat aseară la 3. Damiano Torrente ar fi ucis-o pe Ruxandra Vesco din motive pasionale. Dar mai sunt încă îndoieli și aspecte care trebuie clarificate în această privință, după cum explică anchetatorii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ornavasso, a oprit camionul pe calea ferată și l-a lovit trenul, șofer român bun de plată, daune de 500.000 de euro

Doi preoți români din Italia au fost decorați de președintele Iohannis cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler