in

Piacenza, român de 42 de ani, a murit înecat în râul Po, încercând să-și salveze câinele

Un român de 42 de ani și-a pierdut viața la Piacenza, înecându-se în râul Po, după ce s-a scufundat pentru a-și salva câinele. Ajutat inițial de niște prieteni, care erau cu el și care l-au văzut sfârșind sub apă, bărbatul a fost adus la mal unde i s-a făcut masaj cardiac de către personalul de urgență de la 118, chemat în ajutor.

Deși a fost transportat la spital, bărbatul de 42 de ani a murit la scurt timp după sosirea la camera de urgență. Animalul a supraviețuit. 

Conform unei reconstrucții inițiale, bărbatul de 42 de ani se afla pe malul Po, împreună cu soția și câinele și s-a scufundat duminică după-amiază, în jurul orei 17.30, tocmai pentru a încerca să salveze animalul, care a fost târât de curentul râului și care ajunsese într-o zonă periculoasă, sub un pod feroviar.

Proprietarul unei bărci private a fost primul care a încercat să-l ajute pe român, acesta a ajuns la bărbat și l-a adus la țărm împreună cu alte persoane care au asistat. La fața locului au ajuns salvatori de la 118 și o echipă de pompieri. 

Medicii au pus imediat în aplicare manevrele de resuscitare, deoarece bărbatul leșinase, după care a fost transportat la spitalul din oraș în condiții disperate. La scurt timp după intrarea în camera de urgență, s-a produs decesul. Carabinierii au deschis o anchetă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.es/spania-intra-din-nou-in-lista-tarilor-din-zona-galbena-zborurile-vor-fi-suspendate/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mai este o săptămână până la terminarea regularizării, descărcați aplicația Migreat pentru ajutor GRATUIT în procedurile legale

Milano, ceartă în familie, o româncă a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat soțul în abdomen