in

Milano, ceartă în familie, o româncă a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat soțul în abdomen

O româncă de 47 de ani a fost arestată în Italia, după ce și-a înjunghiat soțul în abdomen, în urma unui conflict spontan. Incidentul s-a produs duminică seara în Rho, localitate situată la circa 14 kilometri de Milano. Românca a fost încarcerată într-o închisoare din Milano.

Conform La Repubblica, cei doi au avut un conflict spontan, o ceartă în familie și, în timpul acestuia, femeia a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat soțul în abdomen.

Victima a fost transportată de urgență la spitalul din Rho. Rana suferită nu îi pune viața în pericol, însă trebuie să rămână sub atenta supraveghere a medicilor, pentru a se evita orice pericol.

Românca a primit mandat de arestare preventivă, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Românca a fost încarcerată la închisoarea San Vittore, din centrul orașului Milano.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/controale-masive-la-masinile-inmatriculate-in-strainatate-aproape-4-000-de-autovehicule-in-48-de-ore-zeci-de-certificate-retinute/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Piacenza, român de 42 de ani, a murit înecat în râul Po, încercând să-și salveze câinele

Orbit de gelozie și supărat că o româncă nu îl mai dorește, un italian s-a urcat la etajul 6 al blocului unde locuia iubita sa