in

Protest anti-mască la Roma, replica lui Giuseppe Conte: „35.000 de morți. Punct”

Aproximativ 1.000 de oameni au manifestat în centrul Romei, sâmbătă, împotriva obligativităţii vaccinării copiilor de vârstă şcolară şi a purtării măştii de protecţie.

protestatarii făceau parte mai ales din rândurile militanţilor anti-vaccin şi adepţilor teoriei conspiraţiei, cu toate că poliţia s-a temut în ultimele zile că la miting vor participa grupări fasciste care ar fi putut provoca tulburări.

„Nu obligativităţii vaccinării, da libertăţii de a alege”, „Fără măşti în şcoală, fără distanţare”, „Libertatea personală este inviolabilă” şi „Trăiască libertatea” – se putea citi pe pancartele purtate de manifestanţi, care în marea lor majoritate nu purtau măşti.

Întrebat în timpul dimineţii de sâmbătă despre acest protest, şeful guvernului Giuseppe Conte a răspuns printr-o trecere în revistă a bilanţului epidemiei în Italia: „Peste 274.000 de bolnavi şi 35.000 de morţi. Punct”. El a adăugat că este încrezător că toamna nu va aduce o nouă carantină generalizată, ci doar „intervenţii ţintite”, acolo unde va fi nevoie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Italia: Infractor român, dat de gol de emoții în timpul controlului de frontieră. Era căutat cu mandat de arestare

Italia: Infractor român, dat de gol de emoții în timpul controlului de frontieră. Era căutat cu mandat de arestare

nisip-sardinia

Turist francez, amendat cu 1.000 de euro pentru că a furat nisip de pe o plajă din Sardinia