in

Violată în toaleta barului

O tânără barmaniță româncă a fost mai întâi molestată și apoi violată în localul în care lucra. Aceasta este acuzația care i se aduce unui român de 29 de ani arestat la Bologna pentru viol și jaf în dauna unei conaționale de 24 de ani. S-a întâmplat într-un bar de la periferia Bolognei.

Potrivit acuzării, bărbatul, în stare de ebrietate, a intrat în bar începând să molesteze verbal femeia, cu propuneri de natură sexuală. Puținii clienți “în trecere” au plecat, speriați. La refuzul fetei, bărbatul a devenit tot mai insistent, determinând-o pe tânără să închidă localul. Însă românul a reușit să pună mâna pe chei, a închis barul pe dinăuntru și a târât-o cu forța pe fată în coridorul care duce la toalete, unde a violat-o.

Tatăl tinerei, proprietarul barului, a fost cel care și-a dat seama că ceva nu era în regulă, observând ușa închisă a localului. A intrat și s-a luptat cu bărbatul de 29 de ani, care a fugit, luând cu el celularul fetei pentru a evita ca aceasta să dea alarma. Un trecător, observând scena, a anunțat imediat poliția care a intervenit arestând românul în apropierea localului.

Tânăra a fost dusă la spitalul Maggiore din Bologna unde a fost supusă verificărilor medicale prevăzute în cazurile de viol. Judecătorul pentru investigații preliminare a confirmat arestarea românului și a dispus arestarea sa preventivă. Arestatul ar fi recunoscut raportul sexual negând însă violul și afirmând că fata l-a sărutat și era conștientă.

A violat o poloneză la Caserta

Un român de 32 de ani, Bran Lucian, a fost arestat la Castel Volturno (Caserta) pentru viol și vătămare corporală, în dauna unei poloneze de 42 de ani, în interiorul locuinței victimei situată în localitatea Ischitella. Carabinierii au reușit să-l identifice pe Bran în urma unei plângeri detaliate depusă de femeie în care aceasta a declarat că a fost constrânsă, pe timpul nopții de 5 mai 2013, să sufere repetate violențe din partea lui Bran și că a fost nevoită să recurgă la îngrijiri medicale.

La clinica Pineta Grande din Castel Volturno femeia a fost considerată vindecabilă în 15 zile pentru “fractură multifragmentară a oaselor nasului; hematom maxilar drept; contuzie umăr drept”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un război care nu se mai termină

Video Emoţionant: Andrea Bocelli, în premieră la Bucureşti. Angela Gheorghiu, invitat special