in

Italia a depășit 10.000 de noi infecții în ultimele 24 de ore iar numărul persoanelor în terapie intensivă e tot mai mare

Italia a înregistrat 10.010 noi infecții cu coronavirus în ultimele 24 de ore, a declarat vineri ministerul sănătății, cel mai mare număr zilnic de la începutul focarului din țară și în raport cu recordul anterior de 8.804, publicat joi.

Ministerul a raportat, de asemenea, 55 de decese legate de COVID, în scădere față de 83 cu o zi înainte și mult mai puține decât la apogeul pandemiei din Italia în martie și aprilie, când a fost atins un vârf zilnic de peste 900 de decese.

Numărul persoanelor în terapie intensivă cu virusul a crescut constant. S-a ridicat vineri la 638, față de 586 joi și comparativ cu un minim de aproximativ 40 în a doua jumătate a lunii iulie.

Italia a fost prima țară din Europa care a fost lovită de COVID-19 și are al doilea cel mai mare număr de decese din continent după Marea Britanie, cu 36.427 de decese de la izbucnirea focarului în februarie, potrivit cifrelor oficiale.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
cersetor roman

Deși doarme sub cerul liber, și-a donat toți banii pentru a-i ajuta pe alţii. A primit în schimb o locuinţă şi un loc de muncă

Mii de români muncesc în condiții extreme în sudul Italiei, 12 ore pe zi, fără apă și servicii de bază – VIDEO