in

Româncă de 19 ani, obligată să se prostitueze de soț și de soacră, la Roma

Își obliga soția de 19 ani să se prostitueze, cu ajutorul mamei sale.

El a promovat spectacolele sexuale ale soției sale pe un site web și apoi a organizat întâlnirile în cadrul unei pensiuni.

Agenții secției de poliție Esquilino, de la Roma, au descoperit „afacerea” pe care T.I, un român în vârstă de 35 de ani, o gestiona împreună cu mama lui, M.V., în vârstă de 60 de ani.

Agenții, în timpul inspecției la pensiunea bed & breakfast, au găsit articole de îmbrăcăminte purtate de fată pentru serviciile sexuale, al căror preț varia între 50 și 100 de euro, prezervative, geluri lubrifiante și 230 de euro în numerar.

O parte din compensația pe care fata, soția bărbatului de 35 de ani, a primit-o, a fost folosită pentru a plăti cazarea, în timp ce suma rămasă a fost luată de bprbat și mama acestuia.

Ambii au fost arestați cu acuzația de exploatare a prostituției, iar la finalul audierii de validare, T.I a fost dus în închisoare în timp ce mama sa a fost pusă în libertate.

Fata de 19 ani a fost plasată ntr-un centru specific anti-violență.

Proprietarul pensiunii a fost, de asemenea, denunțat pentru că nu a comunicat oaspeții cazați în unitate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

După 20 de ani, începe procesul unui român acuzat că ar fi ucis un italian, l-a înjunghiat de mai multe ori cu o foarfecă, în gât și în abdomen

cancer izolare

Avertismentul oncologilor: «Măsurile de izolare ar putea duce la un tsunami al cazurilor de cancer»