in

FOTO Actriţa Ana Caterina Morariu, cea mai apreciată româncă din Italia. Le-a devansat pe Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia

Talentul actoricesc a ajutat-o să obţină rolul principal într-unul dintre cele mai urmarite seriale din Italia. Ana Caterina Morariu se bucură de un succes răsunător, devansându-le pe mult mai cunoscutele Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia.

Ana Caterina Morariu s-a mutat cu mama sa în Italia pe când avea doar şase ani. A terminat Facultatea de Teatru şi Film din Roma şi i-a convins repede pe italieni de talentul ei actoricesc. Rolul care i-a adus celebritatea a fost cel al Fecioarei Maria din pelicula „Familia Sfântă”, realizată în 2006, în Iordania.

Acum, ajunsă la vârsta de 33 de ani, actriţa originară din Cluj joacă într-unul dintre cele mai urmărite seriale TV – „Squadra Antimafia” – difuzat de Canale 5, în care interpretează rolul unei poliţiste mereu aflată pe urmele mafioţilor.

A jucat alături de Brad Pitt, George Clooney, Julia Roberts şi Catherine Zeta-Jones

Chiar dacă numele ei nu s-a făcut auzit în România, Ana Caterina are în palamaresul ei roluri foarte importante, alături de actorul Raul Bova sau chiar apariţii la Hollywood, cum este pelicula „Ocean’s Twelve”, în care apar celebrii Brad Pitt, George Clooney, Julia Roberts şi Catherine Zeta-Jones.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dan Diaconescu va emite de la Vatican: „Vom avea şi o emisiune dedicată italienilor”

Caravana culturii române în Spania