in

Dan Diaconescu va emite de la Vatican: „Vom avea şi o emisiune dedicată italienilor”

Dan Diaconescu, patronul OTV, a declarat că a obţinut o licenţă TV în Italia şi că televiziunea sa va începe să emită din nou până la sfârşitul lunii octombrie.

Dan Diaconescu este plin de surprize. Patronul OTV şi-a propus să revină în forţă în media, după ce CNA a retras, în şedinţa din 22 ianuarie 2013, cu unanimitate de voturi, licenţa audiovizuală a televiziunii OTV.

„Am obţinut deja licenţa în Italia. În principiu, ne propunem să dăm drumul postului în jurul datei de 15 octombrie. Dar aici nu depinde numai de noi, depinde şi de firmele de cablu din România. Oricum, dacă nu e 15, e 30 octombrie, dar tot îi dăm drumul„, a spus Dan Diaconescu pentru paginademedia.ro.

Dan Diaconescu a explicat şi cum se vor realiza emisiunile şi unde vor fi studiourile, din care el şi echipa sa vor emite.

„Studioul este chiar într-o clădire a Vaticanului. Este un fel de biserică, iar la parterul acestei biserici avem noi 500 de mp. Nu-ţi închipui că este un spaţiu prea mare. Este cam cât aveam înainte în garsoniera din Piaţa Romană. Oricum, din Italia va fi realizată doar emisiunea mea.

În Bucureşti, în studiourile din Preciziei, va fi un punct de lucru al OTV. De acolo se vor face toate emisiunile, mai puţin a mea. Studioul din Bucureşti va fi conectat cumva cu cel din Italia. Avem şi o emisiune dedicată direct italienilor pe frecvenţa de care spuneam mai devreme, iar pentru ei, dacă se poate, am vrea să subtitrăm în italiană toate emisiunile OTV. Ceea ce facem în Italia sper să fie cu mai mult profit, pentru că TVA-ul e mai mic, la fel şi impozitul pe profit, iar amenzile nu există. Legislaţia e mai permisivă aici. Am obţinut şi rezidenţă de Vatican”, a mai spus Diaconescu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Din sondajele PSD Diaspora reiese faptul că românii nu mai vor să emigreze

FOTO Actriţa Ana Caterina Morariu, cea mai apreciată româncă din Italia. Le-a devansat pe Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia