in

Româncele, vedete la Hollywood. VEZI AICI cele mai de succes actriţe

Româncele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume, dar dincolo de această zicală putem spune că sunt şi foarte talentate, ajungând să prindă roluri în filmele produse la Hollywood, alături de actori celebri.

Catrinel Menghia, apariţii în CSI

Fost model de succes în România, Catrinel Menghia a ajuns în SUA, unde vrea să urce pe cele mai înalte culmi. Zilele trecute a apărut din nou în serialul poliţist, iar episodul respectiv se numeşte „Last Supper”. Anul acesta Catrinel a primit un nou angajament în filmul „Night Wings”, ea fiind deschisă propunerilor, căci are de unde alege având tot mai multe oferte.

Maia Morgestern a fost Fecioara Maria

Actriţă de teatru şi film, Maia Morgenstern (51 de ani) a dat lovitura după ce a jucat-o pe Fecioara Maria în „The Passion of the Christ” alături de James Caviezel. Anul acesta a filmat alături de Sharon Stone pentru „What About Love”.

Ana Ularu, colegă cu Bradley Cooper

După serialul „Cu un pas înainte” a fost cooptată în „Anacondas: Trail of Blood”. Au urmat şi alte oferte, iar anul acesta apare în „Familia Borgia”, dar are şi alte patru proiecte. În plus, va juca alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper în „Serena”.

Monica Bârlădeanu, vedetă în “Lost”

Fosta prezentatoare tv care şi-a schimbat numele din Bîrlădeanu în Dean (34 de ani) a ajuns la Hollywood şi a apărut în seriale ca „Lost: Naufragiaţii” şi „Nip/Tuck”, apoi a jucat în câteva filme româneşti şi străine. Acum filmează pentru „Giant Killer” şi „Closer to the Moon”.

Dana Rogoz, alături de Matt Damon

Fosta Abramburica a tecut de la seriale de telvizune la pelicule pentru marile ecrane. Anul trecut, Dana Rogoz (28 de ani) a jucat în producţia românească „Ho, Ho Ho 2″, iar anul acesta filmează pentru „The Zero Theorem”, alături de Matt Damon.

Ada Condeescu, filmări cu Franco Nero

După ce a jucat în „Loverboy” şi „Eu când vreau să fluier, fluier”, actriţa a primit un nou rol. De data aceasta, Ada Condeescu (25 de ani) filmează alături de Franco Nero, în pelicula „Otok ljubavi”, care va apărea anul viitor pe marile ecrane.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Au fost arestați la Pescara membrii bandei lui ”Berlusconi”, ”Badea” și ”Iliescu”

Mall cu spa şi piscină la Parlament