in

Primul decret semnat de Mario Draghi: Circulația între regiuni, INTERZISĂ până pe 27 martie. Fără vizite la rude în zona roșie

Consiliul de Miniștri condus de Mario Draghi s-a reunit luni dimineață pentru a decide cu privire la călătoriile între regiuni.

Până la 27 martie 2021, orice mișcare între teritoriilor diferitelor regiuni sau provincii autonome este interzisă în toată țara. Acesta este efectul prelungirii decretului-lege privind călătoriile, care expiră joi 25 februarie.

Excepțiile rămân. Puteți trece dincolo de granițele regionale (cu auto-certificare) pentru nevoi de muncă dovedite sau situații de nevoie sau din motive de sănătate. Întoarcerea la reședință, domiciliu sau acasă este întotdeauna permisă.

Până la 5 martie este în vigoare Dpcm care permite, la nivel regional în regiunile galbene și municipale în cele portocalii, deplasarea „către o singură casă privată locuită”, o dată pe zi și respectând starea de acoperire de la ora 22 la ora 17 am.

Derogarea pentru zona roșie permite ca două persoane să viziteze prieteni și rude, împreună cu „minori sub 14 ani peste care aceste persoane exercită autoritatea părintească și persoane cu dizabilități sau persoane care nu sunt autosuficiente care locuiesc împreună”, informează Corriere.

Vestea importantă este că scutirea nu mai este prevăzută în regiunile roșii, unde nu va fi posibil să vizitați prieteni și rude.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guvernul italian extinde interdicția de călătorie între regiuni până pe 25 martie, criteriile de clasificare vor fi mai stricte

vintu

Sorin Ovidiu Vîntu nu crede în Covid: «Cea mai mare manipulare din istoria planetară»