in

Guvernul italian extinde interdicția de călătorie între regiuni până pe 25 martie, criteriile de clasificare vor fi mai stricte

Guvernul italian vrea să extindă interdicția de călătorie între regiunile interne până pe 25 martie. Decizia urmează să fie luată astăzi într-o reuniune a Consiliului de Miniștri, a informat presa italiană. Scopul este de a reduce răspândirea variantelor de virus.

Criteriile conform cărora regiunile sunt clasificate pe baza sistemului de semafor care a fost în vigoare din octombrie trebuie să fie, de asemenea, mai stricte. Incidența de reproducere de 1.0 va fi suficient pentru a clasifica o regiune ca fiind roșie, ceea ce duce la blocarea parțială. Culoarea regiunilor ar trebui să poată fi schimbată la fiecare două săptămâni, nu săptămânal ca înainte.

Mai mult, guvernul intenționează să anunțe decizii importante cu mult timp în avans. Scopul este de a evita probleme precum cele care au apărut pentru stațiunile de schi după ce guvernul a anunțat cu scurt timp că interdicția de schi va fi prelungită.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
micul hercule

Cum arată acum “Micul Hercule”, copilul care impresiona Italia în urmă cu peste zece ani

Primul decret semnat de Mario Draghi: Circulația între regiuni, INTERZISĂ până pe 27 martie. Fără vizite la rude în zona roșie