in

Cum arată acum „Micul Hercule”, copilul care impresiona Italia în urmă cu peste zece ani

Giuliano Stroe, cunoscut de către toată lumea ca „Micul Hercule”, este de nerecunoscut la 16 ani. El a devenit cunoscut, după ce, în urmă cu peste zece ani, a impresionat cu mușchii lui juriul unei emisiuni TV din Italia. A mers în mâini, foarte rapid, pe o distanţă de zece metri. Pe atunci, familia Stroe era stabilită în Italia.

Giuliano Stroe avea doar 5 ani când devenea faimos în toată lumea. A reușit chiar să intre în Cartea Recordurilor și mulți l-au numit la acea vreme Micul Hercule. Timpul a trecut, iar acum are deja 16 ani și s-a transformat total.

Giuliano avea doar cinci ani când a intrat în Cartea Recordurilor

Acum practică boxul şi își dorește să participe la un campionat de box, împreună cu fratele lui. Cu toate că mulți l-au pus la zid pe tatăl lui pentru antrenamentele draconice pe care i le-a impus, se pare că Giuliano a prins drag de sport. Postează adesea filmulețe legate de box.

Din păcate, însă, adolescentul nu are bani suficienți pentru pasiunea lui. Tatăl său a decis să scoată la licitație o pereche de pantofi sport și o minge care îi aparțin copilului.

Licitația începe de la suma de 500 de euro pentru minge și 500 de euro pentru încălțăminte, se arată într-o postare de pe Facebook. Termenul limită până la care pot licita curioșii este 28 februarie 2021. După cum se vede și din alte postări de pe contul personal al lui Giuliano, familia sa, care s-a întors în România, nu duce o viață ușoară.

Giuliano Stroe, la 16 ani

Adolescentul a stârnit mari controverse în urmă cu 11 ani, cu mușchii pe care îi avea la o vârstă destul de fragedă. La doar 5 ani, Micul Hercule șoca pe toată lumea cu puterea sa. Giuliano Stroe putea să ridice greutăți foarte mari și făcea tracțiuni cu un grad de dificultate foarte mare.

În anul 2009, numele lui era pe buzele tuturor. Tot atunci au apărut reacțiile negative la adresa tatălui lui. A fost acuzat că își exploatează propriul copil doar pentru bani, dar și că îl supune unor antrenamente mult prea dure pentru un copil de vârsta lui. Mai mult decât atât, bărbatul a fost la un pas de a fi decăzut din drepturile părinteși, din cauza relelor tratament aplicate minorului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Microbuz din România, curse neautorizate în Italia, amenzi de 2.000 de euro pentru șofer și pasageri

Guvernul italian extinde interdicția de călătorie între regiuni până pe 25 martie, criteriile de clasificare vor fi mai stricte