in

Reggio Calabria, hoți români au atacat un carabinier

Asan Constantin Cornel, de 33 de ani, român fără domiciliu stabil și cu multiple antecedente specifice și Gheorghe Anișoara, de 29 de ani, româncă, și ea fără domiciliu stabil cu antecedente, au fost arestați, în flagrant, cu acuzația de tentativă de furt agravat și ultraj.

Carabinierii din Reggio Calabria au intervenit în plin centru, în interiorul unui magazin de cadouri unde cei doi tocmai comiseseră un furt.

Intervenția a fost solicitată de un alt carabinier, în afara serviciului, care a văzut scena. Într-un prim moment i s-a părut că este vorba de o neînțelegere între câțiva clienți și vânzătoare dar, apropiindu-se, a înțeles imediat că era vorba de un furt.

Fură de la muncă: „Trebuie să-mi repar casa în România”

Cei doi ar fi amenințat în mod verbal o vânzătoare care a încercat să-i blocheze în pragul ușii de la intrare după ce s-a declanșat sistemul antifurt. Carabinierul, după ce s-a legitimat, a invitat cuplul de români să se calmeze și să înapoieze marfa. Cei doi sustrăseseră portofele de pe rafturile magazinului ascunzându-le în poșeta femeii.

„Banda hoților de metale” fura și carne

Bărbatul la vederea legitimației de serviciu, s-a năpustit asupra militarului care l-a blocat cerând intervenția colegilor. În câteva secunde la fața locului a sosit o patrulă care i-a blocat pe cei doi hoți.

Operațiunea „Jimbolia”, bandă de hoți români anihilată, pradă de peste 320.000 de euro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fugea în România cu 141 de panouri solare furate

Clasă numai cu elevi străini, la Bologna. Consilier SEL: ”înapoiere pedagogică și culturală”