in

Urmăriți de poliție, s-au ciocnit de un tir: doi morți

Românii care în dimineața de 18 noiembrie au cauzat un accident rutier pe porțiunea autostrăzii A1 Roma Napoli, în apropiere de Cassino, fugeau de poliție. În cursul nopții comiseseră un furt de cupru în zona Arezzo și încercau să fugă către Campania, urmăriți de Poliția rutieră.

Doi dintre ei, care încă nu au împlinit 30 de ani, rezidenți la Marcianise (Caserta), au murit în urma impactului cu un Tir. Un al treilea este în stare gravă și a fost transferat la Roma, iar al patrulea a fost rănit dar viața sa nu este în pericol.

La bordul mașinii, un Audi 6 cu numere românești, erau circa 200 de kilograme de cupru. Nu au oprit la Pontecorvo la un control al poliției rutiere. O patrulă a poliției rutiere îi urmărea. După ce a încercat să lovească mașina poliției și s-o arunce în afara carosabilului, șoferul român a încercat să treacă de pe banda a treia pe prima, pentru a opri apoi și a fugi.

Reggio Calabria, hoți români au atacat un carabinier

Mașina Audi s-a ciocnit cu un camion cauzând un carambol în care a fost implicat un al doilea camion și o a doua mașină. Toți ceilalți automobiliști sunt nevătămați. Pentru cei doi nu a fost nimic de făcut.

Operațiunea „Jimbolia”, bandă de hoți români anihilată, pradă de peste 320.000 de euro

Anihilată bandă de hoți la Ventimiglia. Furturi de 40.000 de euro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

După 16 ani de muncă în Italia: “În România se trăiește mai bine”

DEUTSCHE WELLE: Teama de români a luat amploare