in

Șoc la Roma, badantă arestată, a otrăvit-o lent pe bătrâna de 89 de ani de care trebuia să aibă grijă

Victima în vârstă de 89 de ani, care suferea de demență senilă și nu era autosuficientă, a fost în mod sistematic otrăvită cu medicamente pe bază de benzodiazepină, o substanță puternic psihotropă.

Din această cauză, bătrâna a intrat brusc în comă și a riscat să moară. A fost internată de urgență la policlinica Gemelli, în pericol foarte grav de a-și pierde viața.

A fost un coșmar, scrie La Repubblica.

Badanta a otrăvit-o pe femeia de 89 de ani de care trebuia să aibă grijă, lent, până când a fost adusă la comă.

Într-un mod complet arbitrar, fără nicio indicație medicală și fără informarea familiei, i-a administrat doze masive de tranchilizante.

În iunie, bătrâna a fost internată în spital, în comă. Dar fiica, văzând rezultatele analizelor, a depus o plângere. Carabinierii stației Roma Casalotti au început să cerceteze, descoperind conduita badantei.

Îngrijitoarea a fost supravegheată cu microcamere și interceptări în timpul orelor de lucru la domiciliul doamnei, descoperindu-se cum o otrăvea pe bătrână. Judecătorul de instrucție al Tribunalului din Roma, de acord cu cererea procurorului, a emis un ordin de arest la domiciliu pentru badantă, o italiancăp din Roma în vârstă de 60 de ani.

Militarii au constatat că victima, care suferea de demență senilă și nu era autosuficientă, era în mod sistematic amețită cu medicamente pe bază de benzodiazepine.

Îngrijitoarea practic a drogat-o de-a lungul timpului cu doze masive de barbiturice pe bază de benzodiazepină pentru a o menține sedată și pentru a putea ieși afară, fără ca persoana îngrijită să poată observa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]
RESTCITII romania

Noi RESTRICŢII în România! Când se interzice ieșirea din casă după ora 20:00

cornelia catanga a murit

A murit cântăreaţa Cornelia Catanga. «Nu credea în Covid, a stat acasă şi s-a tratat singură»