in

A murit cântăreaţa Cornelia Catanga. «Nu credea în Covid, a stat acasă şi s-a tratat singură»

Cornelia Catanga a murit. Cântăreaţa în vârstă de 63 de ani a murit vineri, la Spitalul Universitar din Capitală, unde era internată după ce a r fi fost diagnosticată cu Covid-19. Cântăreaţa de muzică lăutărească a fost spitalizată joi, în stare gravă. Ea prezenta comorbidităţi.

Anunţul a fost făcut de jurnalista Mara Bănică pe pagina sa de socializare.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6,00.   Jurnalista a povestit că Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a sunat-o imediat după deces.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că  nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut t testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat pentru Antena 3.  

Jurnalista susține că nimeni din familia artistei Cornelia Catanga nu credea în COVID. Nici măcar cântăreața, care a preferat să se trateze acasă, deși avea simptome specifice virusului.

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai spus jurnalista pentru Antena 3.   În  vara anului 2019, cântăreaţa de muzică lăutarească  a mai fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a suferit un infarct. Soţul ei a povestit atunci că a slăbit în jur de 27 de kilograme în doar câteva luni, supărată că fiul său se mutase în America.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șoc la Roma, badantă arestată, a otrăvit-o lent pe bătrâna de 89 de ani de care trebuia să aibă grijă

Vaccinul Sputnik, regiunea Campania din Italia a încheiat un acord pentru achiziție