in

Vaccinul Sputnik, regiunea Campania din Italia a încheiat un acord pentru achiziție


Regiunea Campania va achiziționa vaccinul anticovid Sputnik rus, așa cum anticipase deja guvernatorul Vincenzo De Luca (foto) cu ceva timp în urmă.

Soresa, o companie din regiunea Campania care joacă rolul de agent central de achiziții pentru produse destinate companiilor din sistemul regional de sănătate, a încredințat operatorului economic ”Human Vaccine”, reprezentat de Fondul rus pentru investiții directe (Rdif), furnizarea de vaccin Sputnik.

Contractul și livrarea aferentă sunt condișionate de aprobarea acestu vaccin de Agenția Europeană a Medicamentului EMA, și de cea italiană Aifa.

Sputnik-V italia

Decizia executivă a fost semnată în urmă cu două zile de către directorul general al Soresa, Michele Ferrara, și închide o procedură care a început în 2 martie, când consiliul și consiliul regional din Campania delegaseră Soresa „toate cerințele de implementare” pentru „verificarea” posibilitatea de a achiziționa pe piață doze suplimentare de vaccin comparativ cu cele disponibile pentru regiunea Campania».

Soresa a verificat disponibilitatea companiilor farmaceutice care au produs vaccinuri pentru imunizarea Sars-Cov-2 „deja autorizate sau în curs de a fi autorizate de către EMA și Aifa și care sunt deja administrate în Italia sau în alte țări europene sau non-europene „.

„Human Vaccine”, potrivit hotărârii, „a fost singurul dintre cei intervievați care și-a arătat disponibilitatea de a oferi Regiunii Campania un vaccin anti-Covid 19”, scrie AdnKronos.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
cornelia catanga a murit

A murit cântăreaţa Cornelia Catanga. «Nu credea în Covid, a stat acasă şi s-a tratat singură»

Româncă din Montesilvano, mamă a doi copii, victimă a Covid-19 la doar 42 de ani. ”A fost o mamă frumoasă, iubitoare şi cu un zâmbet dulce”