in

Româncă din Montesilvano, mamă a doi copii, victimă a Covid-19 la doar 42 de ani. ”A fost o mamă frumoasă, iubitoare şi cu un zâmbet dulce”

Valeria Cozma Jitaru, o româncă din Adjud, stabilită în Italia, este cea mai tânără victimă a Covid-19 înregistrată până acum în Montesilvano, o comună din provincia Pescara, regiunea Abruzzo. În vârstă de 42 de ani, soţie şi mamă a doi copii, Valeria a murit marți seară, la spitalul din Pescara, unde fusese internată în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Potrivit ziarului Il Centro, citat de observatornews.ro, românca şi soţul ei, Teo, s-au infectat la începutul lunii martie. Din păcate, după 25 de zile de suferință, Valeria a pierdut lupta cu virusul.

„Este cea mai tânără victimă înregistrată până acum la Montesilvano, localitate care se află în prezent în zona roșie. A fost o mamă frumoasă, iubitoare şi cu un zâmbet dulce”, scrie publicaţia italiană.

Originară din Adjud, dar stabilită de mulți ani în Italia, Valeria este plânsă acum de familie, rude şi prieteni. Românca de 42 de ani a lăsat în urmă un soţ îndurerat, pe Teo, şi doi fii – Robert şi Ştefan – care vor creşte fără mama lor. Site-ul onoranzefunebriruggero.com anunţă că românca va fi înmormântată sâmbătă, 27 martie. Slujba religioasă va avea loc la biserica Sant’Antonio din Montesilvano, la ora 9.30.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vaccinul Sputnik, regiunea Campania din Italia a încheiat un acord pentru achiziție

Ce risipă!!! Sute de sticle de vin de lux, „pierdute”de un șofer român la o manevră cu TIR-ul