in

Torino, un român GELOS își maltrata partenerul transsexual și își hărțuia amantul gay, ce pedeapsă cer procurorii

Parchetul din Torino a cerut o pedeapsă de 5 ani și 6 luni pentru bărbatul de origine română acuzat de maltratarea unui partener transsexual, și de hărțuire și extorcare împotriva unui alt tânăr, cu care a avut o relație romantică, scrie dayitalianews.com.

Detalii tulburătoare reies din reconstituirea făcută de procurori: inculpatul, obsedat de gelozie, în februarie anul trecut l-ar fi atacat pe partenerul său transsexual (care, la fel ca el, practica prostituția) pentru că se distra cu un client.

Apoi s-a întâmplat un alt episod, cu un tânăr iubit gay. Românul, arestat din 28 august 2020, își sunase tânărului iubit de 17 ori cu câteva ore înainte de arestare, cerând să-l întâlnească.

Potrivit procurorilor, „înnebunea literalmente pentru că credea că este cu un prieten. Când l-a întâlnit, l-a împins și l-a pălmuit ”. Polițiștii unei patrule care treceau, observând scena, au intervenit, oprindu-l pe bărbat.

„Înainte de a fi reținut – a spus procurorul – a adresat amenințări tânărului, care a început să tremure de frică. Apoi victima a povestit uneori românul a cerut bani pentru a obține droguri”.

Acuzatul a respins până acum acuzațiile, iar tânăra victimă a retras plângerea. Gest care, potrivit magistratului, confirmă „un amestec de frică, durere și implicare emoțională”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
sosoaca parlament

Scandal cu Diana Șoșoacă în Parlament. «S-au exercitat acte de violenţă asupra mea». Senatoarea a sunat la 112

Român de 26 de ani ucis într-un accident de mașină la Arezzo, fratele său a fost grav rănit