in

Scandal cu Diana Șoșoacă în Parlament. «S-au exercitat acte de violenţă asupra mea». Senatoarea a sunat la 112

Diana Şoşoacă a fost protagonista unui nou scandal, în faţa Comisiei Juridice din Senat, după ce senatoarea a refuzat purtarea unei măşti conforme, transmite Digi24.

Diana Şoşoacă a fost invitată la Comisia Juridică a Senatului, pentru a fi audiată cu privire la comportamentul din Senat. Ea a fost acuzată că nu respectă măsurile de protecţie sanitară şi nu poartă mască în sala de plen, instigă la ură în luările de cuvânt, jigneşte şi folosește un discurs xenofob, homofob şi extremist.

Potrivit sursei citate, scandalul a pornit după ce președintele comisiei, Iulia Scântei, i-a cerut senatoarei să poarte o mască de protecție conformă, care să acopere nasul şi gura. „Doamnă, am mască, da? Potrivit Legii 55, nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceți spectacol cu mine aici și vă rog să îmi arătați articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Dați-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura și nasul”, i-a răspuns răstit Diana Şoşoacă.

Ulterior, senatoarea Şoşoacă a anunţat că sună la 112, apoi a forțat ușa comisiei, păzită de doi angajați ai Senatului, și a intrat cu forța în sală. Când a intrat ea, ceilalți senatori juriști au ieșit. Șoșoacă a spus că a forțat ușa pentru că angajații Senatului au vrut să îi strivească piciorul.

„Vă bateţi joc de votul românilor. Eu sunt un angajat al poporului. Acum încălcaţi legea şi Constituţia. Vreau să văd ordinul scris că nu am dreptul să intru în această şedinţă”, a spus Diana Şoşoacă.

Senatoarea Diana Şoşoacă a transmis o parte din incident şi pe pagina de Facebook. „S-au exercitat acte de violenţă asupra mea. Au dat cu uşa peste mine, ca să nu intru. Aşa a dispus Iulia Scântei de la PNL. Nu mi s-a permis să intru în sală din cauza măştii”, susține senatoarea pe Facebook.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Omulețul roșu”, romanul românesc reeditat în Italia. «Această nouă ediție este o victorie»

Torino, un român GELOS își maltrata partenerul transsexual și își hărțuia amantul gay, ce pedeapsă cer procurorii