in

A pierdut controlul volanului și a ieșit de pe șosea, român de 25 de ani mort în drum spre spital, este a 19-a victimă din acest an din Brescia

Tragedie pe via Oberdan din Brescia. Cel care și-a pierdut viața, după ce a fost transportat la spitalul Civile din Brescia, este un român de 25 de ani care marți, 8 iunie, în jurul orei 19.30 a pierdut controlul mașinii Ford Fiesta și apoi a ieșit de pe carosabil, mașina sa fiind distrusă, scrie Brescia Oggi.

Au intervenit imediat ajutoarele. În via Oberdan au sosit polițiști, pompieri, personal medical.

Accident cumplit la Cavallermaggiore (Cuneo), un tânăr român de 23 de ani a murit. Era foarte iubit în comunitate

Românul, rezident în oraș, a fost extras de pompieri din mașină.

Manevrele de resuscitare l-au stabilizat pe tânărul de 25 de ani, care a fost dus cu ambulanța la spital.

Graba spre spital a fost însă inutilă. În salvare, situația s-a înrăutățit brusc. Bărbatul ar fi avut un nou atac de cord care de data aceasta nu i-a lăsat nici o scăpare. Încercările disperate făcute de personalul medical pentru a-l menține în viață nu au fost suficiente.

La sosirea la spitalul Civile, medicii nu au putut să nu constate decesul tânărului român, cea de-a nouăsprezecea victimă pe drumurile Brescia de la începutul anului, a doua în 24 de ore.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
muncitori constructii

Fără scutiri de taxe pentru muncitorii din construcţii. Angajatorii, în pragul disperării: «Vor pleca toţi în străinătate»

După 11 ani în Italia, au deschis un restaurant de succes la Brașov: ”Am văzut ce înseamnă cu adevărat munca”