in

Accident cumplit la Cavallermaggiore (Cuneo), un tânăr român de 23 de ani a murit. Era foarte iubit în comunitate

Duminică seara, un tânăr român de 23 de ani a murit într-un accident rutier pe drumul statal 20 din Cavallermaggiore (Cuneo).

Victima călătorea într-o mașină care a fost cuprinsă de flăcări după ce s-a ciocnit cu un SUV condus de o femeie în vârstă de 53 de ani. La fața locului au ajuns pompierii și personalul medical din 118. Salvarea nu a putut face nimic pentru tânărul de 23 de ani, în timp ce femeia a fost dusă la spital, unde este internată în stare gravă.

Victima se numește Lucian Valentin Bota, 23 de ani, de origine română, care locuia în Cavallermaggiore.

Conform celor reconstruite, după cum scriu ziarele locale și La Stampa, tânărul conducea un Hyundai, care s-a ciocnit cu un Jeep Compass condus de o filipineză în vârstă de 53 de ani. Un impact violent în urma căruia mașina lui Lucian a luat foc.

Guidonia, român de 20 de ani, mort în urma unei ciocniri frontale dintre două autoturisme

În câteva minute, pompierii și salvarea au ajuns la locul accidentului, a sosit și un elicopter și au început operațiunile de salvare.

Din păcate pentru tânărul de 23 de ani nu a fost nimic de făcut. Pompierii l-au extras din mașina în flăcări și l-au încredințat personalului medical care nu a putut decât să-i constate moartea.

Femeia care conducea SUV-ul, relatează La Stampa, a fost dusă la spitalul din Torino, unde acum este internată în stare gravă.

Carabinierii din Cuneo au intervenit și au făcut constatările legale pentru a reconstrui dinamica impactului și a stabili orice responsabilitate.

În vârstă de 23 de ani, născut în Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava din România, Valentin Bota locuia de multă vreme în provincia Cuneo. După gimnaziul din Cavallermaggiore, a urmat liceul Cnos-FAP din Fossano și apoi a devenit tâmplar.

Iubitor al sportului, era jucător de fotbal american în echipa VIKINGS din Cavallermaggiore.

„Juca la noi de câțiva ani – își amintește președintele vikingilor, Davide Olocco – Solar, zâmbitor și plăcut tuturor, era un băiat de mare amabilitate. Liniștit, dar care știa să se împrietenească cu toată lumea, era foarte sociabil.”.

Primarul din Cavallermaggiore, Davide Sannazzaro, împreună cu întregul oraș este alături de familia tânărului: „Ieri a fost o duminică cu adevărat tragică. Valentin a fost un băiat bine integrat în comunitatea noastră. Exprim condoleanțe în numele întregului oraș”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]
pelerinaj

Românii au uitat de pandemie. Scade dramatic numărul celor care se vaccinează

obligatie vaccinare Meloni

Ultimele sondaje: partidul Giorgiei Meloni, Fratelli d’Italia, a depășit PD și poate urca pe primul loc în preferințele electoratului italian