in

Compania aeriană Fly Romania, în parteneriat cu CCIRO Italia: „Servicii de calitate FĂRĂ COSTURI ASCUNSE”

ROMA, 13 MARTIE 2014 – Servicii de calitate fără costuri ascunse. Acesta este principiul de dezvoltare a noilor curse aeriene operate de FLY ROMANIA, dezvoltate în Italia în colaborare cu Reprezentanţa Camerei de Comerţ şi Industrie a României de la Roma.

Preşedintele CCIRO Italia, Eugen Terteleac, explică de ce este nevoie să fie subliniat acest principiu, care dealtfel ar trebui să fie aplicat de orice companie.

„În prezent companiile aeriene low cost încarcă pasagerii la plată cu tot felul de costuri ascunse sau neprevăzute. Nu mai este posibil ca pasagerii să fie jefuiţi de companii care aplica tarife de € 70,00 pentru un bagaj de mână care a depăşit măsura standard cu 2 centimetri sau € 70,00 pentru pierderea dovezii de check-in. Nu mai vorbim de haosul locurilor în avion. Încă de la bun început am discutat cu cei de la Ten Airways şi FLY ROMANIA, ca aceste servicii să fie gratis pentru pasageri.”, a declarat Eugen Terteleac.

În fotografie, omul de afaceri Ovidiu Tender şi preşedintele CCIRO Italia, Eugen Terteleac, la lansarea companiei FLY ROMANIA

Compania FLY ROMÂNIA, deţinută de omul de afaceri Ovidiu Tender, a anunţat că va opera din 15 mai zboruri de linie interne şi internaţionale din Bucureşti, Timişoara şi Tulcea către oraşe din Italia, Spania, Germania şi Turcia. FLY ROMÂNIA aşteaptă aproximativ 100.000 de pasageri pentru anul în curs. În Italia, FLY ROMANIA colaborează cu CCIRO Italia, Reprezentanţa Camerei de Comerţ şi Industrie a României de la Roma.

Companiile consacrate pe piaţa zborurilor low cost din România, precum Wizz Air, Blue Air sau Easy Jet au un nou concurent, Fly Romania. Ten Airways, o companie aeriană cu capital românesc, care şi-a început activitatea în 2010, a ieşit pe piaţă cu Fly Romania, operatorul low-cost care va efectua zboruri de linie interne şi internaţionale.

„Pentru început, vom lansa mai multe rute care vor acoperi atât destinaţii clasice, cu o cerere bine determinată, cum este Bucureşti-Timişoara, unde propunem un tarif de 69 de euro, cât şi destinaţii inedite sau sezoniere, cum va fi cursa Bucureşti-Antalya, operaţională din iunie”, a declarat marţi, 11 martie, într-o conferinţă, Cătălin Buţu, directorul general al grupului Ten Airways, din care face parte FLY ROMÂNIA.

Pe rutele internaţionale vor fi operate două zboruri pe săptămână din Tulcea spre Bergamo, spre Verona vor fi trei zboruri săptămânale din Timişoara şi Bucureşti, spre Barcelona vor pleca în fiecare săptămână trei curse din Capitală, iar spre Frankfurt vor fi trei zboruri pe săptămână din Bucureşti şi unul din Tulcea.

Pentru zborurile internaţionale tarifele pornesc de la 29,9 euro/zbor. În tarife sunt incluse şi transportul unui bagaj de cabină de maxim 7 kilograme şi al unuia de cală de cel mult 20 de kilograme, dar şi servicii de catering la bord.

Zborurile FLY ROMÂNIA vor fi operate cu aeronave de tip MD-82 şi MD-83, aparţinând Ten Airways, care le-a achiziţionat de la Alitalia.

CCIRO ITALIA

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Îşi vindea copiii unui pedofil de 79 de ani, două arestări în Sicilia

S-a înfiinţat organizaţia de femei la PSD Madrid: „Am reuşit să punem bazele unei mişcări feministe”