in

Roma, hoț român la un pas să fie linșat de oameni, furase o bijuterie de la gâtul unei bătrâne, prins de polițiști

Un român de 41 de ani a fost reţinut la Roma, în Italia, după ce a jefuit o bătrână şi a fost alergat de mai mulţi trecători. Poliţiştii l-au prins pe român în curtea unui complex de locuinţe.

Românul, identificat drept D. M. R., a furat lanţul de aur al unei bătrâne, smulgându-i bijuteria de la gât, şi a luat-o la fugă pe Viale della Venezia Giulia spre Gara Serenissima.

Din fericire, conform Il Corriere della Citta, citat de observatornews.ro, mai mulţi trecători au observat incidentul şi au început să alerge după român. La un moment dat, oamenii au început să strige la un echipaj de poliţie „Hoţul! Hoţul” şi le-au indicat oamenilor legii despre cine este vorba.

Au venit carabinierii după ei în România, zeci de mii de euro confiscați, sechestru autoturisme, imobile în Italia şi România

Poliţiştii au început să alerge şi ei după român până în curtea unui complex de locuinţe. Românul a aruncat lanţul de aur la pământ, iar apoi s-a împiedicat şi a căzut, astfel că poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze.

Românul a fost identificat, dus la audieri, pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de furt prin violenţă, iar apoi plasat în arest la domiciliu. După ce au recuperat lanţul de aur, poliţiştii au mers la victimă pentru a se asigura că este bine şi pentru a-i returna bijuteria.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.6]

Carte șoc publicată în Italia: „Sunt româncă, 52 de ani, lucrez ca badantă pentru 1.000 de euro. Nu-mi ajung banii și mă și prostituez”

companiile aeriene

Companiile aeriene au încălcat drepturile pasagerilor în pandemie. „Sunt obligate să le restituie pasagerilor banii, nu să-i forţeze să accepte vouchere”