in

Accident pe autostrada A4, lângă Padova, trei români carbonizaţi

Trei persoane au murit carbonizate în dimineaţa de 8 mai într-un accident pe autostrada A4, în apropiere de Padova Ovest, în localitatea Villafranca.

Potrivit reconstituirii, o Mazda cu patru români la bord a tamponat un Volskwagen Caravell cu cinci suedezi la bord. În timp ce maşina Volskwagen din fericire s-a oprit pe banda centrală, maşina în care circulau românii a fost lovită şi târâtă zeci de metri de un tir al companiei TNT condus de un senegalez de 52 de ani, W.T., şi a luat foc.


În incendiu au murit şoferul maşinii Mazda şi două femei aşezate în spate, în timp ce a treia femeie, care se afla în dreapta şoferului, a fost grav rănită, dar a scăpat.

Femeia care a supravieţuit se numeşte Mihaela Albinaru, de 35 de ani. La volanul maşinii care a luat foc se afla prietenul ei, Ionuţ Margarint, de 25 de ani, originar din Bârlad. Celelalte două victime sunt o româncă şi o moldoveancă, de 55 şi 44 de ani.

Supravieţuitoarea a povestit: „Când am fost tamponaţi de tirul de la TNT, Mazda noastră a luat imediat foc. Lovitura a fost atât de puternică încât cred că Ionuţ nu a fost conştient şi nici una dintre femeile aşezate în spate. Am auzit-o plângându-se numai pe una dintre ele.

Eu am încercat să ies din maşină, dar nu m-aş fi salvat dacă nu m-ar fi scos afară un şofer. O clipă mai târziu Mazda a explodat. Vreau să se ştie că Ionuţ nu este vinovat, mergea foarte încet şi acel tir a intrat în noi dintr-o dată. Sper să se clarifice lucrurile, pentru că Ionuţ merită acest lucru. El era un băiat bun şi generos”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Casa unei familii de români, incendiată în Sicilia

Cristina Elisei dorește schimbarea imaginii românilor la Brandizzo. “Vrem să schimbăm ceva pentru noi toţi, pentru familiile noastre”