in

La Spezia, a postat pe TikTok în timp ce urina pe mașina poliției, iată ce a pățit un român – VIDEO

Un român, în vârstă de 25 de ani, s-a filmat, cu țigara în gură, în timp ce își făcea nevoile pe o mașină a Poliției Locale din La Spezia. Filmarea a postat-o pe rețeaua de socializare Tik Tok și a devenit virală în scurt timp.

Românul a fost prins, pedepsit cu o amendă usturătoare și a primit ordin judecătoresc să părăsească localitatea, scrie primocanale.it.

A păcălit un italian să îi dea 60.000 euro inventând poveşti lacrimogene. Român ARESTAT

Amendă de peste 3.000 de euro

Faptele s-au petrecut vineri după-amiază, și au avut loc în localitatea La Spezia, Liguria. Românul urinează pe mașina Poliției Locale care este parcată într-o zonă centrală, în timp ce agenții patrulează și apoi publică filmulețul.

Odată ce filmul a fost ajuns viral, românul a fost identificat și reținut. Filmarea era încă prezentă în memoria telefonului și nu a putut nega probele.

Cercetările agenților au luat în considerare și imaginile de pe camerele de supraveghere video ale orașului.

Româncă din Italia, judecată pentru RASISM. ”Mergi să vinzi la piață, nu poți fi medic”

Pentru tânărul de 25 de ani s-a declanșat sesizarea Autorității Judiciare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj împotriva Administrației Civice și insultă la adresa unui funcționar public.

De asemenea, în temeiul art. 726 Cod penal, a fost imediat sancționat pentru fapte contrare decenței publice cu o amendă de 3.333,33 euro și cu sancțiunea accesorie a ordonanței de expulzare din localitate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2]
reguli carantina frontiera

Haos la intrarea în țară: ”În 8 ore, 1400 persoane au fost carantinate”

vechime pensie

Cât a plătit un ieşean pentru şase ani de vechime în muncă. Suma este uriaşă