in

Româncă din Italia, judecată pentru RASISM. ”Mergi să vinzi la piață, nu poți fi medic”

O româncă în vârstă de 52 de ani, care a insultat medicul de pe ambulanță pentru că era de culoare, este judecată pentru rasism și amenințare cu moartea.

Românca locuiește de ani buni în Pesaro, localitate din estul Italiei. La un moment dat, rudele acesteia au chemat ambulanța după ce femeia a făcut o criză de nervi. Medicul sosit să o îngrijească era de culoare, iar femeia s-a înfuriat văzândul și a început să îl insulte.

A spus „negru” într-o emisiune de televiziune, faimoasă prezentatoare din Italia acuzată de RASISM. „Să nu mai pună piciorul la televiziune”

Femeia a ajuns deja în boxa acuzaților

Potrivit reconstituirii realizate în urma anchetei, românca ar fi folosit jigniri și insulte rasiale.

„Negru nenorocit, pleacă! Nu voi fi niciodată tratată de tine” i-a spus femeia furioasă.

Apoi a continuat: „Plătim taxe pentru tine” sau „Mergi să vinzi la piață, nu poți fi medic”. Mai mult, femeia l-a amenințat și cu moartea pe medicul de culoare, „Te omor, îți tai gâtul”, scrie corriereadriatico.it, citat de ziare.com.

A fost nevoie de intervenția unui al doilea echipaj de ambulanță pentru a o putea calma pe femeie. Când a ajuns la spital, femeia a continuat scandalul și a susținut că medicul de culoare ar fi violat-o.

Medicul insultat i-a intentat proces pentru calomnie, afirmații rasiste și amenințare cu moartea. Femeia a ajuns deja în boxa acuzaților într-un prim termen al procesului. Urmează să fie audiați martori, după care instanța va decide sentința.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
ucigas raluca serban

Ucigașul Ralucăi Șerban, judecat la Aosta, i s-a făcut rău când a văzut imagini cu tânăra înjunghiată

formular romania

Formularul pentru localizarea pasagerului, OBLIGATORIU la intrarea în România din 20 decembrie