in

Tir distrus de un aragaz portabil. Șoferul român: ”Sunt în viaţă ca prin miracol”

„Acum nu mă gândesc la daune, ci doar la faptul că sunt în viaţă ca prin miracol”. Repetă, nevenindu-i să creadă ce s-a întâmplat, şoferul român al unui tir care în jurul orei 14.30, duminică 6 iulie, a fost distrus de flăcările unui aragaz portabil pe gaz.

La fel ca mulţi alţi colegi de-ai săi, şoferul staţiona pentru pauza duminicală de-a lungul drumului comunal Saint-Cristophe, în Valle d’Aosta, care duce la autoport, în dreptul fabricii Heineken. „Pregăteam prânzul şi am pus o oală pe aragaz – a povestit şoferul – când o rafală de vânt a dus o flacără către radiatorul tirului, care a luat imediat foc”.

În câteva minute motorul şi cabina vehiculului greu, de care era agăţată o remorcă frigorifică, au fost cuprinse de flăcări. „Am încercat să sting incendiul cu extinctorul – explică şoferul român – dar era ca şi cum ai arunca apă cu un pahar”.

La faţa locului au ajuns două autospeciale ale pompierilor: flăcările au fost stinse însă vehiculul a fost distrus. Nicio daună remorcii frigorifice, care a fost desprinsă de tir în aşteptarea unui alt vehicul care să o ducă la destinaţie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

De ce a căzut capul lui Eugen Terteleac: ”Am propus un proiect de reformare a sistemului cameral care nu le-a convenit”

Românii şi Marele Război”-o expoziţie foto-documentară vizitată şi apreciată de „lumea bună” a oraşului Milano