in

Un avion militar italian s-a prăbușit la Lecco, un pilot a murit. Mister cu privire la motive

Un avion militar italian în faza de testare s-a prăbușit astăzi, miercuri, în jurul orei 11.30 în zona Monte Legnone, între provinciile Como și Lecco. Un pilot a murit

Un avion militar italian s-a prăbușit la Lecco

Aeronava M-346 s-a prăbușit în apropiere de Lecco, în zona Monte Legnone, între provinciile Como și Lecco. Operațiunile de salvare au început imediat. Din păcate, în ciuda manevrei de catapultare, s-a constatat decesul unuia dintre cei doi piloți.

Mister asupra cauzelor, care sunt investigate. Nu au fost semne de eșec de la aeronava M-346. Vehiculul nu a transmis niciun semnal de avertizare sau defecțiune care ar fi fost declanșat în cazul unui incendiu sau anomalie.

În plus, aeronava nu ar fi luat foc înainte de , după cum spun unii martori: în acest caz, nu s-ar fi putut efectua manevra de catapultare efectuată de piloți. Mai mult, aeronava avea deja câteva ore de zbor în spate, totul fără probleme sau anomalii.

În etapa actuală a investigațiilor „este cu totul prematur să se formuleze orice ipoteză asupra cauzelor producerii accidentului”.

Testat pentru forțele militare

Avionul era un aparat de antrenament Alenia Aermacchi T-346A, angajat într-un zbor de probă și care nu aparținea flotei Forțelor Aeriene militare. Aeronava a decolat de la fabrica Leonardo di Venegono Superiore(Varese) pe la 11.15.

După ce a urmat câteva manevre aeriene între partea Lecco a Alto di Lago di Como și teritoriul provinciei Sondrio , avionul a lovit muntele la peste 2.500 de metri deasupra nivelului mării la ora 11.40.

Armata italiană în alertă: „Limitați concediile, gata de acțiune 100%”

Mulți martori care au postat fotografii pe rețelele sociale vorbesc despre „o minge de foc pe cer ”, iar apoi de prăbușire, scrie Libero.

Avionul era în faza de testare preliminară pentru livrarea ulterioară către forțele armate și cei doi piloți sunt ambii piloți de încercare.

M346 este considerat printre cele mai moderne din lume : pe lângă Italia, a fost adoptat de Israel , Singapore, Polonia și Qatar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.4]

Bombă atomică la Milano: 2,7 milioane de morți. Simularea care îngrozește populația

recensamant 2022 completare

Recensământ 2022: Cum se completează, pas cu pas, chestionarul de autorecenzare