in

Berlusconi, 85 de ani, se logodește cu partenera sa de 32: „Relație de dragoste, stimă și respect”

Berlusconi se logodește sâmbătă, 19 martie, cu partenera sa. Va fi o petrecere, cu tort și un cadou pentru logodnică, un inel cu diamante: acestea sunt punctele cheie ale unirii dintre Silvio Berlusconi și Marta Fascina. Nu va fi o nuntă, ci o „uniune”, după cum scrie presa italiană. Un fel de logodnă.

Berlusconi se logodește

Silvio Berlusconi, 85 de ani, se logodește cu Marta Fascina, care are numai 32. Ideea este aceea a unei mari petreceri cu bufet în stil american pentru a sărbători, pentru a folosi cuvintele lui Berlusconi, „relația de dragoste, stima și respect” care îl leagă de doamna Marta Fascina, scrie Affari Italiani.

Pregatirile sunt în plină desfasurare la Villa Gernetto, în reședința din secolul al XVIII-lea din Gerno, un cătun din Lesmo, pe care l-a cumpărat cu ideea de a face din aceasta sediul Universității Libertății. Acolo Silvio Berlusconi își va sărbători sâmbătă unirea cu Marta Fascina.

Berlusconi a făcut a treia doză de vaccin: „Acum e rândul tău” – VIDEO

Relația durează de doi ani

El are 85, 32 ea, cei doi au decis să sărbătorească legătura care durează de câțiva ani, alături de familie și prieteni apropiați.

Oficial sunt împreună de doi ani.

Vor participa doar membri ai familiei, prieteni apropiați și câteva figuri importante ale partidului Forza Italia.

Vor fi copiii lui, Marina, Pier Silvio, Barbara, Eleonora și Luigi; și prietenii Fedele Confalonieri si Adriano Galliani. Foarte puțini invitați politici. Matteo Salvini și Giorgia Meloni se pare că nu sunt invitați. Doar coordonatorul Forza Italia, Antonio Tajani, liderii grupului partidului de la Cameră și Senat, Paolo Barelli și Anna Maria Bernini, și cei mai apropiați colaboratori ai lui Berlusconi.

Apelul lui Berlusconi: „Putin, oprește războiul, trebuie să revenim la dialog”

El precizează că nu va urma o nuntă

„Legătura noastră este atât de profundă și solidă încât nu este nevoie să o oficializăm cu o căsătorie – a precizat Cavalerul, pentru a infirma zvonurile presei despre o viitoare nuntă –. Tocmai pentru că este o legătură atât de profundă și atât de importantă, împreună cu Marta, plănuiesc să o sărbătoresc așa cum merită, cu o întâlnire care să-mi implice copiii și prietenii dragi”.

Silvio Berlusconi are cinci copii și a fost căsătorit de două ori. Are o avere estimată de Forbes la circa 6 miliarde de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 21 In medie: 2.8]
frauda romani italia venit cetatenie

Novara, fraudă de 21,5 milioane de euro din venitul de cetățenie, 10.000 de români înregistrați ilegal în Italia

ambulanza suicidio

Italia, român de 26 de ani, s-a sinucis aruncându-se de la etajul șase al blocului unde locuia