in

Frosinone, îngrijitoare română de 65 de ani, bătută cu parul de bătrânul care o angajase

Îngrijitoare română bătută de angajator – O îngrijitoare română în vârstă de 65 de ani a fost bătută de angajatorul ei. Evenimentele au avut loc în locuința lui, o casă din Torrice (provincia Frosinone) unde femeia era angajată pentru a ajuta doi frați în vârstă.

Însă unul dintre aceștia, un bătrân de 76 de ani pensionat, începuse să o maltrateze spunându-i că este hoață, pentru că pierduse niște bani pe care îi ținea în casă.

Îi spunea că în țara ei este prostituată

Nu numai atât. A insultat-o ​​spunându-i că în țara ei este prostituată și că datorită lui a fost reabilitată. Femeia suferise tot felul de abuzuri și asupriri din partea bătrânilor, pentru că avea nevoie de acel salariu, din care o mare parte îl trimitea în fiecare lună familiei ei din România, scrie frosinoneweb.net.

Acum loviturile erau la ordinea zilei. Odată, tocmai pentru că nu găsise încă prânzul gata, bătrânul și-a scos cureaua și a luat-o la bătaie.

Italia, româncă acuzată de înșelătorie: merge la pușcărie sau îi plătește 15.000 de euro bătrânei la care a lucrat

A lovit-o cu un par în cap

Însă când ultima dată a lovit-o cu un par în cap, provocându-i o rănire gravă la cap și o vânătaie pe față, îngrijitoarea nu a mai suportat și a apelat la un avocat, pentru a depune plângerea.

Pensionarul este acum cercetat într-un dosar pentru infracțiuni de rele tratamente, amenințări și vătămări corporale, audierea preliminară fiind stabilită pentru 22 octombrie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.9]

Asociația „Împreună pentru Athos” organizează a XIX-a Conferință Internațională de studiu asupra culturii şi spiritualităţii Sfântului Munte

andrea orlando

Ministrul Muncii din Italia: ”1,2 milioane de români lucrau aici. Astăzi, sunt mai puțin de un milion, au emigrat în alte țări”