in

Finalista de la Miss Muretto, denunţată la autoritatea judiciară pentru insulte la adresa româncelor

Michela Bartolotta, tânăra din Padova care a jignit poporul român într-o postare pe facebook, a fost denunţată la autoritatea judiciară.

Leontin Cojocea, preşedintele Centrului de Asistenţă şi Servicii pentru Cetăţenii Români din Italia s-a adresat unui cunoscut avocat din La Spezia, Gabriele Dallara, cerându-i să prezinte un denunţ contra fetei, scrie cotidianul „Il Secolo XIX”.

Şi asta în ciuda faptului că Michela Bartolotta, vânzătoare la un magazin de telefoane, a organizat un fel de sesiune de scuze publice, în aplauzele consilierului local de la Villafranca, Cătălin Mustăţea, care la rândul lui şi-a cerut, în mod total inoportun scuze în numele poporului român pentru relele comise de conaţionali în Italia.

L’aspirante miss Muretto: „Romeni, vi stermino”

Poporul român NU CERE SCUZE de la Miss Muretto

Se vede că aceste scuze nu sunt de ajuns, scrie „Il Secolo XIX”, care menţionează că tînăra care a denigrat poporul român a ajuns în august 2012 în finala Miss Muretto, obţinând doar titlul de „miss In Forma”. Titlul de Miss Muretto a fost câştigat anul trecut de o româncă din Asti, Călina Pletosu, aşa s-ar explica ura italiencei contra românilor, şi în special a româncelor, pe care le-a catalogat în bloc drept „c…e”.

Nu este vorba numai de insultă şi defăimare, ci de ură rasială. «În particular, insultele la adresa femeilor ofensează demnitatea, onoarea şi reputaţia întregii componente feminine a asociaţiei şi a întregii comunităţii româneşti », au explicat Cojocea şi avocatul său, pentru cotidianul citat.

Călina Pletosu, “La Bella d’Italia”, născută la Bacău

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Graţierea lui Voiculescu: În „confruntarea finală”, orice răspuns ar oferi, Victor Ponta ar avea de pierdut

Decebal Drăgușel, responsabil la o pensiune pentru animale la Campagnano di Roma: «Avem multe de învăţat de la câini»