in

Incident teribil la Riccione: două surori, de 15 și 16 ani, spulberate de tren în gară, rămășițele împrăștiate pe aproximativ 700 de metri

Știri Italia. Incident teribil la Riccione: două surori, de 15 și 16 ani, lovite de tren în gară, rămășițele împrăștiate pe aproximativ 700 de metri.

„Era cu câteva minute înainte de șapte și aici, în bar, au venit cele două fete și au întrebat dacă există toaletă. Dar noi nu avem, așa că le-am îndrumat spre toaleta din fața gării. Apoi am auzit un țipăt puternic din partea proprietarului meu, am ridicat capul și am văzut Frecciarossa venind cu toată viteza…

Le-am văzut din nou pe cele două fete, una stătea pe peron, iar cealaltă s-a dus să o ia. Apoi totul parcă a explodat…”, a povestit pentru Corriere della Sera o angajată a unui bar din gara Riccione.

Incident teribil la Riccione: două surori lovite de tren

Gara Riccione, la mijlocul dimineții. Casiera de la bar povestește în fața camerei de filmat a postului Corriere Tv scena teribilă la care a asistat cu câteva ore mai devreme, dar deodată se oprește… plânge.

Aceste tinere erau două surori, Giulia și Alessia Pisanu, în vârstă de 16 și 15 ani. Au fost călcate și ucise de trenul de mare viteză cu destinația Milano.

Tragedia de la Riccione, mama fetelor s-a întors din România: ”Sunt devastată de o durere imensă”

Rămășițele fiind împrăștiate pe o distanță de aproximativ 700 de metri de-a lungul balastului, identificarea a fost posibilă doar datorită unui telefon mobil distrus, găsit de poliție de-a lungul șinelor.

Era înregistrat pe numele tatălui lor, Pier Paolo, proprietar al unei companii de transport din Castenaso, lângă Bologna, unde locuiește împreună cu familia sa.

După-amiază, bărbatul – însoțit de prieteni, devastat – și-a recunoscut fiicele, ale căror rămășițe au fost duse la morga din Riccione.

Italia, povestea tragică a Valentinei, înjunghiată mortal de fiul ei, în vârstă de nici 15 ani, cu patru lovituri de cuțit

Multe semne de întrebare

Nu este clar de ce Giulia și Alessia s-au trezit pe peronul 1 al gării cu câteva momente înainte de trecerea trenului Frecciarossa (în plină viteză, pentru că nu era programat să oprească), al cărui mecanic le-a spus celor de la Polfer că le-a văzut distinct, frânând și activând luminile și sirena.

De la Direcția de Poliție din Rimini, condusă de Rosanna Lavezzaro, se încearcă să se facă două ipoteze, pe fondul unei precauții de înțeles.

Este posibil ca una dintre surori – imposibil de stabilit deocamdată cine, camerele de supraveghere nu au ajutat – să fi încercat să se sinucidă oprindu-se între șine, acolo unde sora ei ar fi ajuns să o mute.

Cealaltă ipoteză este că, probabil amețită după noaptea petrecută la discotecă (parchetul va dispune efectuarea de teste toxicologice), una dintre cele două nu și-a dat seama că se afla pe traverse.

Este clară, însă, mărturia mecanicului de tren care a văzut-o pe cea de-a doua tânără „apărând brusc”, probabil pentru a-și scoate sora din impact.

Surorile lovite de tren, o prietenă vorbește: „Cred că au fost drogate”

Poliția a colectat și alte mărturii. Pentru unii pasageri, fetele erau „obosite”.

Proprietarul barului din gară, Pietro, povestește:

„una s-a apropiat de mine pentru a-mi spune că nu are bani și că i-a fost furat telefonul mobil. Nu mi s-a părut lucidă…. Apoi a ajuns la cealaltă, îmbrăcat cu un trening și cu cizme în mână. Dintr-o dată s-au îndreptat spre peronul 1, în fața căruia era oprit trenul regional spre Ancona.

I-am văzut, am strigat, au strigat și alții. Trenul Frecciarossa a fluierat…. A fost îngrozitor”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
riviera romagnola

Riviera Romagnola în pragul unei crize: plaje unde scăldatul este interzis, detectate bacterii, inclusiv Escherichia coli

spital latina italia

Italia, fetiță de două luni blocată în mașină, sub soare, în timp ce părinții ei se certau afară, salvată de o vânzătoare