in

Surorile lovite de tren, o prietenă vorbește: „Cred că au fost drogate”


Surori lovite de tren la Riccione, o nouă ipoteză – Potrivit unei prietene, cele două surori nu au fost lucide. „Cunosc bine lumea cluburilor și sunt prea multe droguri”

Surori lovite de tren la Riccione, ipoteza drogurilor


Există încă multe motive și mistere despre moartea lui Alessia și Giulia , surorile de origine română lovite de tren la Riccione. De ce era una dintre cele două fete pe platformă? De ce era fără cizme? De ce nu le-a atras nimeni atenția? Și apoi din nou întrebarea de claritate: erau ele conștiente de ceea ce se întâmpla?

Potrivit unei prietene de familie, citate de afaritaliani.it, cele două fete au fost drogate înainte de a ajunge sub tren: „După părerea mea fetele, dar e o părere personală, au fost drogate și apoi cine știe ce s-a întâmplat. Dacă au făcut asta, a fost pentru că au fost drogate”.

Femeia reiterează că cunoaște lumea cluburilor și că în cadrul acestei lumi este prea mult drog:” E o lume rea, eu însumi încă colaborez și fac lucruri cu cluburile, dar eu nu „este control intern, se consumă prea multe droguri , este o lume rea”.

Mai multe detalii >> Incident teribil la Riccione: două surori, de 15 și 16 ani, spulberate de tren în gară, rămășițele împrăștiate pe aproximativ 700 de metri

Tragedia de la Riccione, mama fetelor s-a întors din România: ”Sunt devastată de o durere imensă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 30 In medie: 3.7]
radu lupse italia mort

Italia: Radu Lupșe, 53 de ani, găsit mort în casă, la o săptămână după deces, părăsit de soție și fiica sa

carabinieri arestat como

Medic arestat la Como, a abuzat sexual de o femeie după ce i-a administrat un analgezic foarte puternic