in

Medic arestat la Como, a abuzat sexual de o femeie după ce i-a administrat un analgezic foarte puternic

Știri Italia: Medic arestat la Como, a abuzat sexual de o femeie după ce i-a administrat un analgezic foarte puternic.

Medicul anestezist Pizzi a recunoscut că i-a administrat femeii un opioid, la care aceasta este intolerantă: „Dar fără violență”. El este însă acuzat de violență sexuală agravată de consumul de substanțe stupefiante, screi corriere.it.

O injecție cu o jumătate de fiolă cu un analgezic foarte puternic pentru a o pune K.O. pe femeia cu care avea o relație. Pentru a o ameți până la punctul de a putea abuza de ea. Când și-a recăpătat simțurile, era amorțită, confuză și fără haine, la fel ca bărbatul care promisese mai devreme să o ajute cu acea durere veche din umăr care nu voia să dispară.

Italia, povestea tragică a Valentinei, înjunghiată mortal de fiul ei, în vârstă de nici 15 ani, cu patru lovituri de cuțit

Medic arestat la Como, a abuzat sexual de o femeie

El, Andrea Carlo Pizzi, în vârstă de 52 de ani, anestezist-șef la o clinică din zona Como, se află acum în închisoare la Busto Arsizio, în provincia Varese, acuzat de agresiune sexuală agravată de utilizarea de substanțe narcotice.

A doua zi după acea seară, victima, o asistentă medicală, l-a sunat pe medic pentru a-l întreba despre incident, înregistrând convorbirea telefonică în care acesta ar fi recunoscut că i-ar fi administrat „tramadol”, analgezicul opiaceu pe care nu-l putea tolera și care îi provocase în trecut leșinuri și convulsii.

Acest apel telefonic, care a fost atașat la plângerea depusă la secția de poliție din Turate, a declanșat o anchetă a procuraturii din Busto Arsizio, care este responsabilă pentru orașul Saronno, unde incidentul a avut loc la începutul lunii trecute.

Ce s-a întâmplat în acea zi

Pentru a înțelege detaliile acestei povești, este necesar să derulăm caseta până în acea seară de vineri, 1 iulie. În acea seară, femeia – o femeie în vârstă de 40 de ani din provincia Como, pe care anestezistul o cunoscuse cu câțiva ani în urmă în contextul muncii – și bărbatul – separat și în concubinaj cu noua sa parteneră cu care avea doi copii – s-au întâlnit în casa sa.

Cei doi se întâlnesc și merg împreună la o petrecere într-un sătuc din zona Como, apoi, aparent, încep să se certe în mașină: vorbe peste vorbe, promisiuni și explicații, el care ar vrea să reia relația.

Femeia s-a rănit la umăr: urmarea unei căzături urâte de pe cal. Medicul șef îi propune să urce la el pentru a-i administra un sedativ. Ea este de acord, amintindu-i, totuși, de intoleranța ei la tramadol.

La casa lui Pizzi, potrivit reconstituirii anchetatorilor, se face o injecție cu o fiolă de antiinflamator și o jumătate de fiolă de „contramal”, un medicament care conține substanța activă pe care femeia nu o tolerează.

S-a trezit dezbrăcată

La trezire, surpriza neplăcută: ea pe jumătate dezbrăcată, el dezbrăcat. A doua zi, telefonul pentru a-l întreba despre ce se întâmplase cu o seară înainte, un telefon în care a recunoscut că i-a administrat acel medicament.

Plângerea, după cum explică avocata desemnată de femeia de 40 de ani, Annalisa Abate, a fost făcută imediat, iar ancheta coordonată de procurorul Nadia Calcaterra a început imediat. Au fost audiați martori, au fost analizate telefonul mobil al lui Pizzi și „cronologia” acestuia, au fost efectuate cercetări.

Aceste elemente considerate tulburătoare, alături de toate celelalte, au determinat Parchetul să solicite o ordonanță de arestare preventivă în penitenciar semnată de gip Tiziana Landoni și executată marți seara, în care se contestă periculozitatea socială a bărbatului.

La un prim interogatoriu în fața procurorului, medicul vorbise de relații sexuale consimțite, în timp ce ieri, în fața gip-ului, el și-a recunoscut întreaga responsabilitate în fața conținutului ordonanței, susținând însă că nu a folosit violența împotriva femeii, chiar dacă a găsit-o, în acea seară, după puncție, „amorțită și încetinită”.

Potrivit avocatului apărării medicului, Maurilio Vanzulli, „nu a existat nicio mărturisire, a fost o conversație cu judecătorul care a durat o oră și jumătate și care trebuie citită în complexitatea ei”. Pe scurt, o recunoaștere parțială.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Surorile lovite de tren, o prietenă vorbește: „Cred că au fost drogate”

giorgio munteanu

George, adolescent român înjunghiat mortal pentru o țigară, părinții vor fi despăgubiți după 12 ani de la omor