in

Italia, fetiță de două luni blocată în mașină, sub soare, în timp ce părinții ei se certau afară, salvată de o vânzătoare

Italia, fetiță de două luni blocată în mașină, sub soare, în timp ce părinții ei se certau afară, salvată de o vânzătoare.

Fetița, în vârstă de 2 luni, a fost salvată de o femeie, în timp ce părinții ei se certau în fața mașinii, fără să-și dea seama că era în suferință. Primele examinări medicale au arătat că fetița este pozitivă la droguri, scrie corierre.it.

Tribunalul pentru minori din Roma a emis de urgență un decret de suspendare a răspunderii părintești, iar fetița va fi plasată într-o instituție.

Italia, copil de 8 ani mort în accident pe o pistă de minimoto. ”Organele lui au salvat cinci vieți, a fost un mare campion până la sfârșit”

Italia, fetiță de două luni blocată în mașină

Închisă în mașină la două luni, la soare și cu geamurile închise, în timp ce părinții ei se certau în afara mașinii. O vânzătoare de la un magazin din apropiere a fost cea care a observat starea de rău a bebelușului, a cerut ajutor și a alertat carabinierii.

Episodul s-a petrecut în Borgo Montello, o suburbie a orașului Latina, iar cuplul implicat este un bărbat de 40 de ani și o femeie de 38 de ani, ambii cu antecedente penale.

În timp ce tatăl și mama, un bărbat de 40 de ani și o femeie de 38 de ani, cu antecedente penale minore, țipau și se îmbrânceau, fetița suferea, având în vedere temperaturile caniculare.

Fetița este pozitivă la droguri

Fata care a salvat-o a dus copilul într-un bar și a alertat carabinierii și 118. Fetița nou-născută a fost transportată de urgență la spitalul Santa Maria Goretti în cod roșu.

Doar tatăl a fost acolo pentru a o însoți. Mama se rătăcise, dar a fost găsită în curând.

Copilul și-a revenit și nu este în pericol de moarte, dar va rămâne sub observație câteva zile. După ce va părăsi spitalul, ea va fi încredințată unei instituții, deoarece Tribunalul pentru minori din Roma a emis de urgență un decret de suspendare a răspunderii părintești.

Atât mama, cât și tatăl vor trebui să răspundă pentru neglijarea copilului. Cu toate acestea, primele examinări medicale au arătat că fetița este pozitivă la droguri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
tragedie riccione2

Incident teribil la Riccione: două surori, de 15 și 16 ani, spulberate de tren în gară, rămășițele împrăștiate pe aproximativ 700 de metri

Tragedie la Marina di Carrara, un român de 56 de ani s-a înecat în fața prietenului său