in

Italia, ex-fotbalist și model și-a omorât iubita bătând-o cu cruzime și fără milă, poliția l-a surprins când o lovea violent

Italia, ex-fotbalist și model, și-a omorât iubita cu 30 de ani mai în vârstă, bătând-o fără milă, poliția l-a surprins când o lovea violent.

Criminalul este Giovanni Padovani, în vârstă de 26 de ani, un fotbalist și model născut în Senigallia, în provincia Ancona. A jucat la mai multe echipe din Serie D, printre care Giarre și Troina calcio. El a fost arestat sub acuzația de crimă. Femeia,

Alessandra ‘Sandra’ Matteuzzi, 56 ani, îl reclamase pentru hărțuire iar lui i s-a impus interdicția de a se apropia de ea.

„Îi era frică de el, mi-a spus, dacă se întoarce, nu deschideți”. Acestea sunt frazele unei vecine, în stare de șoc, citate de Corriere della Sera.

Citiți și: Italia, crește violența împotriva femeilor: 125 au fost ucise în ultimul an, peste 15.000 de sesizări de hărțuire

Italia, și-a omorât iubita bătând-o cu cruzime și fără milă

Potrivit primelor informații culese, suspiciunile se axau pe un bărbat care o hărțuia de ceva timp și care ar fi fost luat în primire de poliție. „Era deja aici, sub casă, la ora 19.15, când am ajuns eu – este încă mărturia vecinului de la ultimul etaj pentru presa locală – am intrat, a vrut să intre chiar dacă am închis ușa. La ora 21.00 a sosit Alessandra, repetând că trebuie să plece. Dar el a spus da și nu a vrut să plece. În curte a atacat-o, ea țipa”.

Chiar în acea curte, o pată de sânge a fost încă vizibilă până la mijlocul dimineții. Mulți oameni i-au văzut certându-se în zonă în această perioadă. Discuții care deveneau din ce în ce mai nervoase. Femeia îl denunțase deja pe bărbat în trecut că vrea să-l părăsească.

Dintr-o primă reconstituire, femeia a fost bătută cu cruzime și fără milă, cu lovituri violente chiar și în cap. Alarma a fost dată de un locatar din aceeași clădire, care a auzit țipetele disperate ale femeii. Poliția a sosit când atacatorul era încă acolo: acesta a fost oprit imediat.

Femeia, în agonie, a murit înainte de sosirea ambulanței.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă prinsă pe aeroportul din Pisa cu 59.000 de euro nedeclarați, zbura în România. Confiscare usturătoare

Corneliu Zelea Codreanu, subiect de campanie electorală în Italia. „Fratelli d’Italia să se distanțeze de nazi-fascism”