in

Elisabeta a II-a, teorii ale conspirației despre moartea Reginei: „Sicriul este gol”

Știri Diaspora – „Sicriul Reginei este gol” – Ca în cazul oricărui eveniment măreț, fie că este unul de sărbătoare sau tristețe imensă, apar teorii ale conspirației, desfășurate adesea pe rețelele de socializare sau pe unele site-uri. S-a întâmplat în ultimii ani pentru pandemia de Covid-19 și pentru vaccinuri și s-a întâmplat și acum pentru moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Ca de obicei, sunt cei care nu cred în evenimentul prezentat și propun adesea teorii dincolo de logică. În acest articol explicăm ce s-a spus despre moartea suveranei Marii Britanii.

Moartea Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Starea ei de sănătate pare să se fi înrăutățit în câteva luni, dar deocamdată încă nu știm care sunt cauzele care au dus la moartea ei.

Sunt cei care susțin că a murit de bătrânețe, în timp ce alții presupun că a căzut în reședința ei.

Ea a fost cea mai longevivă conducătoare din istoria monarhiei britanice, precum și una dintre cele mai longevive din istoria monarhiei internaționale.

Elisabeta a II-a depășise numărul de zile al stră-străbunicii Victoria, deținătoarea recordului până atunci.

Anunțul morții sale a zguduit, evident, întreaga lume. După dispariția sa, Regatul Unit și-a ales imediat un nou rege. Fiul reginei, Charles, a fost încoronat cu numele de Carol al III-lea.

Îi va reveni de acum înainte misiunea de a conduce împărăția care a aparținut mamei sale. Următorul în linie de succesiune devine acum Prințul William.

„Harry nu este fiul lui Charles”. Expertiza criminologului italian. „Cine este adevăratul lui tată”

Teoriile conspirației despre moartea Reginei: „Sicriul Reginei este gol”

Au apărut și teorii ale conspirației pentru moartea reginei Elisabeta a II-a. Sunt cei care susțin că sicriul, transportat de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster, unde va rămâne până la momentul înmormântării, este gol.

Un utilizator de Twitter scrie: „Regina este în siguranță într-o morgă undeva până în ziua înmormântării sale reale. Îmi pare rău că vă dezamăgesc băieți”.

Un altul mai precaut adaugă: „Cred că au îngropat-o deja pe regina și pur și simplu poartă în jur un sicriu gol”, scrie tvzap.it.

Nostradamus a prevăzut anul morții Reginei. „Urmează abdicarea Regelui”

Teoria conspirației – după cum știm – se bazează adesea pe simple presupuneri. Ceea ce știm despre înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a este că familia regală a urmat un proces de lungă durată.

După o lungă procesiune și sosirea sicriului în Westminster Hall, de fapt, vor fi patru zile de proceesiune la sicriu și apoi înmormântarea de stat.

Regina va fi înmormântată în Capela Memorială a Regelui George al VI-lea de la Castelul Windsor, conform tradiției.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bătaie cu răngi, bâte și ciocane la un botez de români în Italia, doi în comă la spital. „Era sânge peste tot”

Inundații catastrofale în Marche: cel puțin 9 morți, 4 dispăruți și 50 de răniți. „Dumnezeu să ne ajute”