in

Bătaie cu răngi, bâte și ciocane la un botez de români în Italia, doi în comă la spital. „Era sânge peste tot”

Actualitate ItaliaBătaie la botez între români în Italia – Petrecerea pentru un botez al unei fetițe, la care au participat români în Italia s-a încheiat cu o încăierare sângeroasă. Doi bărbați au ajuns la spital în comă. S-a petrecut în localitatea Ladispoli, lângă Roma.

Bătaie la botez între români în Italia

Ladispoli, petrecerea de botez se termină cu bătaie. S-a întâmplat sâmbătă seară la o petrecere în Ladispoli.

„Era sânge peste tot, ceva de groază”, spun martori ai agresiunii brutale care a avut loc sâmbătă seara la Ladispoli, scrie Il Messaggero.

O ceartă la petrecerea de botez a unei fetițe. „Pumni, picioare, răngi și bâte în timpul acelei petreceri într-un parc public, apoi cineva a folosit un ciocan”, acestea sunt cuvintele celor care au asistat la scenă. Cel puțin trei persoane au fost lovite de violență extremă, dintre care două sunt pe moarte în spital.

Sezze, român aproape omorât în bătaie de doi tineri italieni. «Au făcut-o din plictiseală»

Petrecere în parc

Bătaie la botez între români în Italia – Lupta a izbucnit la Ladispoli sâmbătă seara, în jurul orei 20.30, între parcarea supermarketului din via Glasgow și parcul public din Cerreto. Petrecerea cu alți copii și mame fusese organizată chiar pe băncile din parc. Alături se află un bar, o pizzerie, cu clienți care stăteau la mese și care au fugit de frică: „A fost groaznic”.

În cele din urmă, trei au fost răniți și toți erau de origine română, cu domiciliul în oraș și transportați la diferite spitale. Cei doi cei mai gravi, 32 și 43 de ani, sunt în comă și se află la terapie intensivă la Policlinica Gemelli și, respectiv, Sant ‘Eugenio.

Pentru profesioniștii din domeniul sănătății, primul este considerat a fi în stare critică. Al treilea rănit, de 30 de ani, a ajuns la Spitalul Aurelia dar prognosticul este pozitiv.

Român omorât în bătaie de un conațional. ”Ajutați-mă, am fost bătut. Mă simt rău”

(fotografie de arhivă)

A fost o ambuscadă

Bătaie la botez între români în Italia – Agenții secției de poliție din via Vilnius au sosit imediat, cu mai multe patrule.

În plus, Poliția Criminalistică a intervenit pentru prelevarea probelor. Modul de bătaie sugerează o ambuscadă.

Atacatorii, cel puțin trei pe baza unei reconstrucții inițiale, fuseseră invitați la petrecere, dar se pare că s-au prezentat în grădini cu răngi, bâte și un ciocan.

Deci suspiciunea este că ar fi premeditat o expediție punitivă. Pentru ce motiv? La aceasta anchetatorii, cu ajutorul camerelor din zonă, înă mai lucrează.

Polițiști au pornit pe urmele făptuitorilor care au încercat să scape, dar au fost identificați. Duși la secția de poliție, aceștia au fost denunțați în stare de libertate.

Este vorba despre trei frați români cunoscuți polițiștilor pentru diverse infracțiuni. Dosarul deschis de procuror este pentru tentativă de omor.

Treviso, doi șoferi români s-au luat la bătaie într-o parcare, cu bare de metal și cuțite, ambii au ajuns la spital

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2.5]

Show cu ministrul de Externe al Italiei, Luigi Di Maio: „zboară” într-un restaurant ca în Dirty Dancing – VIDEO

Elisabeta a II-a, teorii ale conspirației despre moartea Reginei: „Sicriul este gol”